offline ![]() Margerytka majster
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Kasi32 praktykant |
Spokojnie poszukaj sobie w firmach, które kompleksowo
zajmują sie wyposażeniem warsztatów. Przykładowa: http://www.log-system.pl/17,stoly-warsztatowe
.html - podaję Ci adres od razu do stołów, ale
uważam, że można do tego i dobrać odpowiednie regały,
szafki inne pomocne rzeczy i wtedy jedną przesyłką taniej
wyjdzie:) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() filka majster
![]() |
A jakich lamp używacie w swoich warsztatach? Podpowiecie
coś konkretnego? |
Ten post był edytowany przez filka dnia: 20 września 2016, 18:20 | |
| |
offline ![]() Mebleteo_pl inżynier
![]() ![]() |
W takim razie serdecznie zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszego sklepu MebleTeo.pl w którym znajdziecie wiele świetnych propozycji w nowoczesnym wydaniu, przystępnych cenach i jednocześnie od topowych producentów. Pozdrawiamy serdecznie i oczywiście z chęcią służymy pomocą! |
|
2 duże, wygodne, mocne stoły do warsztatu - gdzie?
«
Powrót do grupy: Moja budowa
Ostatnio na forum
- Sprzątanie po remoncie Liczba postów: 41 Grupa: Moja budowa Ja zawsze przy większym sprzątaniu korzystam z pomocy firm sprzątających ;) nie wyobrażam sobie samemu ogarniać po remoncie. Ostatnio, jak robiliśmy łazienkę, t...
- Koszt hali magazynowej Liczba postów: 745 Grupa: Moja budowa Jak budowaliśmy nową halę magazynową to podjęliśmy współpracę z firmą Maglo z Łodzi. Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno ze sprzętu, jak i z całego procesu zakup...
- Kanalizacja Liczba postów: 262 Grupa: Moja budowa Ja miałem ostatnio jakaś awarię związaną z kanalizacją i już miałem czarną wizję, że cały mój ogród przekopią i zerwą kostkę w poszukiwaniu tej usterki. Myliłem...
- Dobra firm Liczba postów: 4 Grupa: Moja budowa Poszukaj w internecie, powinno się coś znaleźć.
- Wynajem sprzętu Liczba postów: 18 Grupa: Moja budowa Taki wynajem czasem jest bardziej opłacalny.