![]() Gość: amelaa praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Dag78 praktykant
![]() |
Dobra aranżacja wnętrza to ważna sprawa, w końcu spedzamy w domu sporo czasu. Ja szczególny nacisk kładłam na szczegóły. Ramki na zdjęcia oraz rzeczy które sprawiały że każdy z domowników czuł się bardzo przytulnie. Stawiałam tez na wysoką jakośc praoduktów więc przy malowaniu stawiłam na Sigma Coatings. Jak mialam pewnosc ze sciany sa dobrze pomalowane to i aranżowanie wnętrza lepiej szło |
Ten post był edytowany przez Dag78 dnia: 16 kwietnia 2021, 14:40 | |
| |
Reklamy Google |
Jak ciekawie zaaranżować wnętrze?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Jak urządzić sypialnię? Liczba postów: 268 Grupa: Ciekawe pom... Zastanawiam się nad fototapetą. Tutaj piszą, że można też znaleźć fajne fototapety 3D:https://dekoratordomu.pl/tapety-i-fot otapety-czy-sa-nadal-modne-jak-wybrac...
- okna w dachu Liczba postów: 22 Grupa: Ciekawe pom... Podczas poszukiwań odpowiednich okien, może lepiej będzie jeżeli skorzystasz z pomocy osób, które oknami zajmują się na co dzień. Ja mieszkam w Warszawie i mi w...
- pomysł na gabinet Liczba postów: 65 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli szukacie dobrej jakości wyposażenia do własnego gabinetu to na pewno warto zwrócić uwagę na nasze propozycje w zakresie mebli metalowych. Dlatego jeżeli....
- Nowoczesne fotele Liczba postów: 138 Grupa: Ciekawe pom... Widziałam kiedyś ładne i designerskie fotele wykonane w całości z EPP. Znacie moze jakąś firmę, która takie sprzedaje? Chodzi mi o całe fotele, bo zwykle w mebl...
- Co zrobić z kaflami piecowymi??? Liczba postów: 16 Grupa: Ciekawe pom... Świetna sprawa takie kafle, można pokombinować, najbardziej podoba mi sie pomysł obłożenia nimi kominka. Teraz wszystkie te kominki takie same, taki byłby cieka...