![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() syriusz doświadczony
![]() |
nie wiem czego dokładnie dotyczył ten wątek, ale by nie
zakładać kolejnego zapytam czy wiecie coś więcej na
temat projektu Avalon (Lipińscy), tzn. widzieliście na
żywo, albo macie wnioski odnośnie tego energooszczędnego
domu? Widze, że jest dość popularny. Każda opinia się
liczy |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() vanilla doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() fortitudo moderator
![]() ![]() |
|
| |
![]() |
a'propos przeszkleń i energooszczędności: http://projekty.lipinscy.pl/Girona/ co sądzicie? |
| |
Reklamy Google | |
![]() ![]() |
|
| |
![]() |
|
| |
offline ![]() Amadeusz majster
![]() |
|
| |
![]() ![]() |
|
| |
![]() Gość: Ilka praktykant |
|
|
Jak wybudować dom, który będzie tani w utrzymaniu? Budowa energooszczędnego domu.
«
Powrót do artykułu: Jak wybudować dom, który będzie... | «
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- Ocieplenie budynku Liczba postów: 151 Grupa: Ekologiczny... Jeżeli ma być tanio i ekologicznie to ogrzewaj pompą ciepła
- Ogrzewanie Liczba postów: 385 Grupa: Ekologiczny... Jak ekologicznie i energooszczędnie to https://remont.biz.pl/pompa-ciepla/
- fotowoltaika w firmie Liczba postów: 26 Grupa: Ekologiczny... Hej, ja polecam Wam (dla osób szukających fotowoltaiki dla B2B) Asenergy- to hurtownia fotowoltaiczna, która w ofercie ma m.in. panele fotowoltaiczne i pompy ci...
- Energia ekologiczna Liczba postów: 66 Grupa: Ekologiczny... Jeżeli fotowoltaika to koniecznie ogrzewanie na podczerwień będziemy mieli wówczas ogrzewanie za darmo. Na podanej stronie są wyliczenia kosztów inwestycyjnych....
- materiał opałowy Liczba postów: 71 Grupa: Ekologiczny... Można też właśnie pomyśleć poważnie o montażu pieca na ekogroszek. Sądzę, że będzie to całkiem dobre rozwiązanie bo mam je też u siebie w domu. Jeśli chodzi nat...