![]() Gość: vdsdfb praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() adamkowa inżynier
![]() |
Woda z takiej studni jest na pewno zdecydowanie czystsza, więc dość sporo osób się decyduje na jej wywiercenie. Tutaj http://wiercenie-studni-malopolska.pl/ możemy sprawdzić ofertę firmy, która się zajmuje robieniem takich. Wcześniej odpowiednio sprawdzą nasze warunki, by wiercić studnię w pewnym miejscu. |
| |
offline ![]() Hydro-met.net inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() WitasPL majster
![]() |
Wydaje mi się, że lepiej skonsultować decyzję z kimś bardziej doświadczonym. Osobiście mogę polecić Ci ofertę firmy www.wiercimy.info. Posiadają duże doświadczenie w odwiertach studni głębinowych. Na pewno będą w stanie Ci pomóc. |
| |
Reklamy Google |
Jaka studnia?
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały
Ostatnio na forum
- kupujecie materiały budowlane? Liczba postów: 664 Grupa: Technologie... Moim zdaniem nie ma sensu liczyć na obniżkę cen materiałów - inflacja, nowe podatki i utrudnienia, doplaty do energii co podniesie cene produkcji to wszystko wp...
- Wyroby hutnicze? Liczba postów: 145 Grupa: Technologie... Ja od dłuższego czasu współpracuję z firmą www.skupsurowcow.pl. Oferują wysokiej jakości wyroby z mosiądzu, brązu i miedzi. Zajmują się także skupem złomów meta...
- Innowacje w dziedzinie automatyki Liczba postów: 144 Grupa: Technologie... Sądzę, że możesz zapoznać się także z ofertą firmy https://www.raion.net.pl/oferta. Zajmują się automatyką przemysłową, budową maszyn oraz kompleksową automatyz...
- Komin Liczba postów: 29 Grupa: Technologie... Nowoczesne systemy kominowe znajdziesz też w ofercie firmy www.tchkominy.pl. Posiadają szeroki wybór produktów i niskie ceny. Na pewno będą Ci także w stanie do...
- Ocieplenie pianką PUR Liczba postów: 3 Grupa: Technologie... Witam! Chciałbym zapytać Was, czy macie może dla mnie jakieś podpowiedzi jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości materiałów do wykonania skutecznej i trwałej izola...