offline ![]() kej_say fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: tomaszow praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() olek992 doświadczony
![]() |
Nie mogę zdecydować się na usługi jednej firmy kurierskiej, ponieważ co chwilę pojawiają się różne ceny, a ja nie chcę przepłacać, dlatego tani kurierzy są dla mnie bardzo ważni. Jeśli chcę skorzystać z tańszych usług, to kuriera zamawiam poprzez brokera kurierskiego. Jest ich mnóstwo na rynku - sprawdźcie sobie. |
| |
offline ![]() Karin inżynier
![]() |
Ja niezależnie od tego co wysyłam - czy są to paczki do niemiec, Anglii, czy też krajowe - zawsze korzystam z pomocy brokera kurierskiego. Jest to dużo łatwiejsze i wygodniejsze. Do tego pozwala zaoszczędzić spore pieniądze - można wybrać korzystną ofertę. Polecam taki sposób. |
| |
offline ![]() karaluch majster
![]() |
U mnie to zależy od tego, jaką opcję wybiorą klienci. Ostatnio coraz częściej paczkomatem ludzie zamawiają. W sklepie https://sklep.vimini.pl/ specjalnie kupuję dlatego kartony do paczkomatu. |
| |
Reklamy Google |
Jakiego kuriera moglibyście mi polecić?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Akcesoria biurowe , gdzie kupić ? Liczba postów: 29 Grupa: Trudne tema... Mogę polecić formę http://www.eljar.pl/ z Poznania.
- Profesjonalna firma sprzątająca - warto? Liczba postów: 159 Grupa: Trudne tema... A co powiecie mi na temat firmy idealnesprzatanie.pl ? Czy warto do nich się zgłosić? Pytam, bo interesuje mnie sprzątanie po budowach ? Mam kilka inwestycji do...
- Szukam przewoźnika do Niemiec Liczba postów: 57 Grupa: Trudne tema... Ja mogę wam polecić przewoźnika ErgoBus który oferuję przewozy po europie między innymi busy do Anglii i busy do Holandii
- Wycena domów Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Wycena domów Katowice - jaką rzetelną firmę wykonującą operat szacunkowy możecie mi polecić?
- instalacje elektryczne Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Instalacje elektryczne Katowice - chciałabym nawiązać współpracę z firmą, która oferuje takie usługi. Czy ktoś z Was mógłby mi polecić sprawdzonych fachowców?