Kurczak

« Powrót do grupy: Przepisy kulinarne

5 lipca 2011, 16:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Wszyscy tak piszą i piszą, wymyślają przepisy a ja mam małe pytanie... Czy ktoś próbował kurczaka upieczonego w 1kg soli?
Ja robię kurczaka tak:
W brytwankę kładę kg soli i na to kurczaka, żadnych innych przypraw nie kładę, jest tak aromatyczny i chrupiący że nic więcej nie trzeba to wszystko w piekarniku się przegryza i początkowo myślałem, że będzie słony jak diabli, ale miłe zaskoczenie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2022, 15:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Jaki sposób na takie dania?

___
tueuropa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2022, 14:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Gdzie najczęściej szukacie nowych pomysłów na obiad?

kupujemy nieruchomości

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

 Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy


Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19159 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 191

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >