offline ![]() fikson kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() woodi doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
|
| |
offline ![]() zawadowski inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: Czagoł praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() zawadowski inżynier
![]() |
|
| |
![]() Gość: Djonizos praktykant |
Do tynku z pewnością będziesz potrzebował dużej ilości kruszywa naturalnego. Moim zdaniem już teraz powinieneś o to zadbać. Sam byłem w takiej sytuacji i lepiej później nie szukać niczego na szybko. Ze sprawdzonych producentów mogę polecić Ci http://www.ekoprod.pl/, dowożą też na miejsce, więc o transport dużej ilości nie jest żadnym problemem. |
| |
![]() Gość: pilot praktykant |
Pamiętaj też, że trzeba się wyrobić w określonej porze roku. I to nieważne czy korzystasz z lepszego Foveo czy jakiegoś gorszego. Tynki nie znoszą nakładania w róznych temperaturach - będzie widoczna taka praktyka na kolorze elewacji, a może nawet na jakości. Także z podejmowaniem takiej decyzji ja również zalecałbym ostrożność. |
| |
offline ![]() miroslaw.witkosz praktykant
![]() |
czy taki cienki tynk będzie spełniał swoje zadanie we
właściwy sposób? |
| |
offline ![]() boxon kierownik
![]() |
|
|
Tynk zewnętrzny
«
Powrót do grupy: Technologie i materiały

Ostatnio na forum
- Wyroby hutnicze? Liczba postów: 10 Grupa: Technologie... A to ja Wam mogę polecić świetne miejsce https://www.tadmet.com.pl/sprzedaz/wyrob y-hutnicze-sprzedaz.html Wsparcie przy wyborze produktód od fachowców i niezwyk...
- jakiej firmy materiały budowlane Liczba postów: 342 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz dobrych siatek metalowych to zdecydowanie mogę polecić Ci firmę www.rozamet.pl. Mają bardzo dobry stosunek ceny do jakości.
- kupujecie materiały budowlane? Liczba postów: 164 Grupa: Technologie... www.bautop.pl – to firma z Wrocławia która ma bardzo rozbudowana ofertę jeśli chodzi o materiały budowlane wysokiej jakości. To do niej możecie się udać, ewent....
- Wyposażenie magazynu Liczba postów: 299 Grupa: Technologie... W magazynie bardzo często przydają się koła przemysłowe, które mozna zastosować do kontenerów, platform roboczych, czy różnego rodzaju urządzeń. Znacząco ułatwi...
- Co do malowania betonu Liczba postów: 1 Grupa: Technologie... Dzień dobry. Przed domem mam takie jakby obejście na ziemi wykonane z betonu. Jest on w miarę estetyczny, ale chciałabym go na jakiś ładny szary kolor pomalować...