Gość: Eliektryk praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline selgros praktykant
|
Wiesz co, zaglądnij na stronę delta.poznan.pl Tam masz taki wybór kabli koncentrycznych, że ja nawet nie zsdawałam sobie sprawy, że tyle rodzajów jest na rynku. Zawsze możesz też zapytać mailem panów ze sklepu. Są mili i na pewno z pewnością pomogą. Mają też dużo innych produktów różnego typu. Sklep fajny i rzetelny. Ja kupiłam u nich alarm i jestem zadowolona. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline controlhome doświadczony
|
|
|
| |
Gość: rycho7733 praktykant |
Co do wyboru odpowiednich kabli, to dobrze jest dopłacić kilka złotych i mieć pewność, że zapewni on odpowiednie parametry. Swego czasu zaoszczędziłem na owym kablu i skończyło się na tym, że i tak ostatecznie musiałem poszukać czegoś lepszego. Gdybyście potrzebowali namiaru, to zerknijcie na https://www.mitronik.com/ . Kupowałem właśnie od nich i złego słowa powiedzieć nie mogę. |
|
|
Jaki kabel koncentryczny wybrać?
«
Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną
Ostatnio na forum
- maty ceramiczne Liczba postów: 5 Grupa: Robimy inst... Quickly calculate your blood alcohol level with our accurate BAC calculator. Get fast, reliable results based on weight, gender, and drinks consumed. Stay safe.
- instalacje do anteny satelitarnej Liczba postów: 40 Grupa: Robimy inst... Każdy budynek posiada inną konstrukcję oraz warunki techniczne, dlatego montaż anteny satelitarnej powinien być indywidualnie dopasowany do konkretnej lokalizac...
- jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 50 Grupa: Robimy inst... Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem reklamy dla swojego biznesu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie interesujące artykuły na temat reklamy zewn...
- agregat prądotwórczy Liczba postów: 251 Grupa: Robimy inst... Jeśli agregat ma być używany sporadycznie przy domu, to można patrzeć głównie na cenę i podstawową moc, ale gdy w grę wchodzą awarie zasilania, budowa albo bard...
- ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...