kabek ziemny jaka grubość

« Powrót do grupy: Robimy instalację elektryczną

18 lutego 2010, 23:36

Zgadzam sie: good 0 bad

jaki musi być gruby kabel ziemny (przekrój) pod domek jednorodzinny długość przewodu około 130 m.
wiem że panowie jak będą podłączać doradzą ale wole mię rozeznanie żeby było dobrze zrobione...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 maja 2010, 13:45

Ale do czego am służyć ten kabel,jakiej instalacji? Napisz wiecej szczegółów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 czerwca 2011, 11:21

Spokojne w sklepie Ci to powiedzą takich rzeczy na własną rękę np. przez allegro lepiej nie kupować...

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• maty ceramiczne Liczba postów: 5 Grupa: Robimy inst... Quickly calculate your blood alcohol level with our accurate BAC calculator. Get fast, reliable results based on weight, gender, and drinks consumed. Stay safe.
  • instalacje do anteny satelitarnej Liczba postów: 40 Grupa: Robimy inst... Każdy budynek posiada inną konstrukcję oraz warunki techniczne, dlatego montaż anteny satelitarnej powinien być indywidualnie dopasowany do konkretnej lokalizac...
  • jaki przewód do internetu, tv i telefonu? Liczba postów: 50 Grupa: Robimy inst... Jeżeli zastanawiacie się nad wyborem reklamy dla swojego biznesu, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie interesujące artykuły na temat reklamy zewn...
  • agregat prądotwórczy Liczba postów: 251 Grupa: Robimy inst... Jeśli agregat ma być używany sporadycznie przy domu, to można patrzeć głównie na cenę i podstawową moc, ale gdy w grę wchodzą awarie zasilania, budowa albo bard...
  • ogrzewanie elektryczne Liczba postów: 12 Grupa: Robimy inst... Czy grzejnik łazienkowy na podczerwień może być jedynym źródłem ciepła w łazience? Mam pomieszczenie około 6 m² i zastanawiam się, czy takie rozwiązanie wystarc...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21102 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 170

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */