| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
pikjs Pomocnik majstra
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 5:09 pm Temat postu: szambo z szambem |
|
|
|
| uczulam wszyskich szukających szamba betonowego.Nie zamawiajcie z firmy SAŁEXPOL.Nie mają pojęcia o szambach.Moje się rozleciało, a sąsiada pękło a oczywiście odpowiedzialności się wyparli-sprawa w sądzie. |
|
| Powrót do góry |
|
Google reklama
|
Wysłany: Temat postu: REKLAMA |
|
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
kot68 Majster
|
Wysłany: Sro Wrz 17, 2008 9:00 pm Temat postu: |
|
|
|
| Te wszystkie pseudofirmy trzeba by wyslać na zieloną trawkę |
|
| Powrót do góry |
|
Google reklama
|
Wysłany: Temat postu: REKLAMA |
|
|
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
Lua Pomocnik majstra
|
Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 4:40 pm Temat postu: |
|
|
|
| Szambo betonowe które zakupilismy w firmie Sałexpol - to mega porażka!!! Masa kłopotów, stracone pieniądze i nieprzespane noce z nerwów. W kwietniu 2009 r. zostało przywiezione do nas szambo z firmy Sałexpol. Po umieszczeniu przez tę firmę w dole, pękło, rozkruszyło się zwyczajnie, zawaliło. Wg nich jest to beton zbrojony B20, śmiechu warte!!! Ten beton kruszy się w rękach! Następnego dnia mój mąż zadzwonił do firmy Sałexpol na telefon komórkowy szefa. Po przedstawieniu sprawy usłyszał od rozmówcy "może powie pan to jeszcze mojej matce?" oraz "na miejscu szefa obiłbym ci jeszcze mordę". Był to numer telefonu szefa tej firmy, który prawdopodobnie podszywa się pod pracowników, a już w swoim własnym imieniu kłamał nas, groził nam i bluźnił. Po trzech tygodniach szarpaniny, koniec. Sprawa ląduje w sądzie. Nie damy się zastraszyć!!!!!!! Wyobraźcie sobie co byłoby gdyby to szambo zawaliło się kiedy indziej, a w tym miejscu w którym miało być zakopane stałaby moja 4-letnia córka??? Jakby się to skończyło??? Gdyby kawał ciężkiego betonu ją przywalił??? W tym szambie bezpośrednio przed zawaleniem się był pracownik, młody chłopak, malował je od środka produktem wodoszczelnym. Włos nam się jeży na głowie co mogłoby się wydażyć gdyby nie odrobina szczęścia w całej tej porażce. To szambo które sprzedała nam firma Sałexpol jest niebezpieczne dla zdrowia i życia ludzkiego. |
|
| Powrót do góry |
|
Monika25 Pomocnik majstra
|
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 10:36 am Temat postu: |
|
|
|
| a czy może podac mi u kogo zamawianr było szmabo, z kim sie kontakltowaliście imię nazwisko nr tel..., bede wdzięczna za namiary. dziękuje |
|
| Powrót do góry |
|
Tomaj1982 Pomocnik majstra
|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 6:02 pm Temat postu: |
|
|
|
Witam, większość klientów takie firmy zdobywają poprzez reklamę w internecie, bardzo łatwo można zapobiec kolejnym takim sytuacjom poprzez wysłanie skargi w przeglądarce Mozilla/Firefox. Skarga zostaje wysłana do Google i jeżeli więcej osób wyśle taką skargę strona zostanie oznaczona jako oszustwo i przed wejściem na stronę Google będzie informować że to oszustwo.
Instrukcja:
Wchodzimy na stronę z oszustami w tym przypadku:
http://www.salexpol.pl/
Gdy strona się załaduje klikamy zakładkę "Pomoc" w górnym menu przeglądarki internetowej (Mozilla/Firefox)
Z rozwiniętego menu klikamy "Zgłoś oszustwo internetowe"
Wypełniamy formularz i klikamy "Wyślij zgłoszenie"
Pozdrawiam! |
|
| Powrót do góry |
|
|
|
|
|