Hosting VPS – czy warto przy małym blogu?

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

dziś, 15:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej forumowicze! Prowadzę małego bloga kulinarnego i czasami ruch jest większy przy nowych wpisach. Zastanawiam się, czy hosting VPS ma sens przy mniejszych projektach, czy może to przerost formy nad treścią. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z hostingiem VPS przy blogach lub małych stronach? Jak wygląda różnica w szybkości, stabilności i możliwościach konfiguracji w porównaniu do zwykłego hostingu współdzielonego?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

dziś, 15:47

Cześć! Warto nawet przy mniejszych projektach rozważyć hosting VPS
Sam miałem małego bloga i po przejściu na VPS od ProHoster zauważyłem ogromną różnicę: strony ładują się szybciej, nagłe skoki ruchu nie powodują problemów, a ja mogę w pełni kontrolować system, instalować potrzebne oprogramowanie i aktualizować wszystko samodzielnie. SSD VPS naprawdę przyspiesza działanie strony i daje komfort niezależności, którego nie da żaden hosting współdzielony. Zarządzanie nie jest trudne, a wsparcie techniczne działa bardzo sprawnie, więc nie trzeba się bać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

dziś, 16:25

Dzięki za szczegółowe porady, teraz jestem przekonany, że hosting VPS to dobra opcja!

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wolny czas Liczba postów: 2 Grupa: Domy szereg... Byłam ostatnio w Julinek i serio świetne miejsce na taki całodniowy wypad. Dużo przestrzeni, atrakcje dla dzieci i dorosłych, no i mega klimat dzięki temu, że j...
  • Remont Liczba postów: 63 Grupa: Domy szereg... Remontować dom to nie lada wyzwanie, szczególnie jeśli chodzi o wybór okien i drzwi. To właśnie ten etap budowy ma ogromny wpływ na ostateczny wygląd, komfort ż...
  • magazyny Liczba postów: 49 Grupa: Domy szereg... Pełen zakres usług logistycznych jak transporty, co-packing, składowanie towarów w kontrolowanych warunkach temperatury oraz wilgotności powietrza, outsourcing,...
  • Budowa domu Liczba postów: 196 Grupa: Domy szereg... Planowanie budowy domu to nie tylko wybór projektu, ale też przewidywanie ewentualnych zmian. Okazuje się, że zmiany istotne, np. zmiana sposobu użytkowania, wy...
  • Wolny czas Liczba postów: 1 Grupa: Domy szereg... Ostatnio robiłem porządki w zakładkach i zostawiłem dwa portale, które regularnie odwiedzam. Jeden to https://wadowice.biz , bo lubię wiedzieć, co dzieje się lo...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20391 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 239

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >