Jakie ogrodzenie jest teraz modne?

« Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie

Stron: 305 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

24 września 2010, 14:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam takie pytanie, w sumie na sprawdzenie, co Wy o tym myślicie.
Jakie ogrodzenie jest teraz modne? Nie chodzi o koszty, z tym dajmy sobie spokój.
-drewno?
-kute?
-murowane?
-łączone (z dwóch materiałów)?
Czekam na opinie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2010, 10:50

Wiesz co odpowiadając Ci na to pytanie to nie jest kwestia mody lecz gustu. Mi osobiście podobają się ogrodzenia drewniane mają swój urok i styl, mogę patrzeć na nie bez końca ;) A czykolwiek ogrodzenia łącznone też są bnardzo ładne i spotykam takie w coraz częściej więc chyba te są teraz modne :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2010, 11:49

Wszystko jest kwestią gustu a nie mody. Możesz zasugerować się wybierając ogrodzenie wystrojem okolicy. gdyż nieraz ogrodzenie wybitnie nie pasujące do reszty psuje efekt całości. Mi osobiście podobają się ogrodzenia wykończone kamieniem elewacyjnym.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2010, 10:20

Ostatnio natknąłem się na ten artykuł. Wydaje mi się że jest to ogólnie bardzo dobre rozwiązanie no i przede wszystkim bardzo ładnie wygląda. http://www.budnet.pl/Jakie_ogrodzenie_domu_wybrac_Ogrodzenia _z_przeslonami_pelnymi_i_azurow,aktualnosci_budowlane,i=2576 2.html

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2010, 10:16

Ja jestem za drewnem :) Zawsze wygląda ładnie i elegancko. Ważne jest oczywiście wykonanie ale masz spore pole manewru. Możesz zrobić ogrodzenie w stylu farmerskim albo takie jak normalny płot ewentualnie pobawić się i wykombinować jakoś na skos czy jeszcze inaczej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 października 2010, 21:50

Najlepiej popatrz na zdjęcia takich ogrodzeń. Osobiście najbardziej podobają mi się marmurowe,chociaz kute jest najbardziej solidne ze wszystkich. Jak widzisz każde z nich ma swoje plusy i minusy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2011, 23:46

Witaj

tak jak juz ktoś wczesniej napisał, nie chodzi o to co modne, ale o to, co nam się podoba.

Zerknij na panele np. Betafence Bekafor Prestige- są elegancką alternatywą dla ogrodzenia kutego.

pozdr.
K.Krysiński

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2011, 13:25

Myślę, że od kilku lat modne są ciągle drewniane ogrodzenia. Chodź ludzie preferują betonowe z racji tego, że nie trzeba tak o nie dbać jak o drewno...

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2011, 12:33

Witam

to fakt, drewniane ogrodzenie jest efektowne, ale i "wymagające". Jeśli nie jesteśmy w stanie poświęcić mu zbyt dużo czasu, a mamy awersję do ogrodzeń betonowych to najlepszym wyborem będzie system paneli. tak jak napisałem kiedyś- Betafence Bekafor Prestige świetnie sie sprawdza jako ogrodzenie frontowe. Wysoka jakość, trwałość, łatwy montaż to tylko niektóre zalety.

pozdr.
K.Krysiński

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lipca 2011, 12:59

Nie no tworzywa sztuczne bo chyba o takich mowa są trwałe a czym się różni ich montaż ???

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 305 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 18532 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 94

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >