Kupujący mieszkania chcą dziś czegoś więcej niż dobrego adresu. Liczy się całe miejsce do życia

« Powrót do artykułu: Kupujący mieszkania chcą dziś czegoś... | « Powrót do grupy: Aktualności

12 sierpnia 2026, 09:45

Zgadzam sie: good 0 bad

Każdy szuka swojego miejsca na ziemi. Naoglądałam się tyle mieszkań w Warszawie i z wtórnego i z nowego rynku aż w końcu trafiłam na Sęczkową 73 i tam ma mieszkania deweloper z wwwconstruction. Dookoła cisza, spokój, mieszkanie z ogródkiem ponad 80 m także to już coś.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2026, 21:10

Niski stolik ze szklanym blatem wygląda świetnie w porannym słońcu, ale podczas wizyty znajomych zamienia się w koszmar. Karkówka z grilla, dwa półmiski z sałatką, karafka i talerze dla sześciu osób po prostu się na nim nie zmieszczą. Goście jedzą zgięci wpół, a gospodarz nie ma gdzie odstawić gorącego rusztu. Złota zasada logistyki? Co sądzicie o takich poradach - https://www.reszel.pl/Zamek_Swieta_Lipka_letn i_ruch_okolicy_Jak_przygotowac_ogrod_gdy_latem_czesciej_wpad aja_goscie,28,5639.html?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2026, 21:13

best site
bmo

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2026, 21:28

https://scat-forums.com/

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2026, 22:58

Czytanie dyskusji na forum Budnet o tym, że kupujący mieszkania oczekują dziś czegoś więcej niż tylko dobrego adresu, doskonale oddaje współczesne trendy na rynku nieruchomości! Dziś liczy się przemyślana infrastruktura, tereny zielone oraz wysoki komfort całej przestrzeni do życia. W przerwie od analizowania artykułów budowlanych i rynku mieszkaniowego, sprawdzałem też platformy rozrywki online, takie jak play jonny, aby się zrelaksować. Dzięki za podzielenie się tym wątkiem!

Ten post był edytowany przez apolon dnia: 26 sierpnia 2026, 22:59
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2026, 23:27

Website
bmo

Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2026, 01:26

Zgadzam się w stu procentach. Sam prestiżowy adres już dawno przestał wystarczać – liczy się dostęp do zieleni, infrastruktura handlowo-usługowa na osiedlu i dobra komunikacja. Dziś ludzie szukają po prostu wygodnego miejsca do codziennego funkcjonowania, a nie tylko czterech ścian. Przeglądanie planów zagospodarowania i porównywanie ofert deweloperów potrafi mocno zmęczyć po całym dniu. Kiedy wieczorem chcę odetchnąć od tematów mieszkaniowych i zresetować głowę, lubię zrobić sobie krótką przerwę na https://mostbets.auto.pl/, zanim wrócę do kolejnych planów. Dzięki za ciekawy wątek!

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21262 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 417

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */