offline WalczakJan doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Kazik_BOB doświadczony
|
Pewnie, że są piękne. Oboje żoną je uwielbiamy :) Obecnie mamy w domu trzy sztuczne drzewka - każde innego gatunku bonsai. Szkoda tylko, że są takie drogie... Choć ostatnio znalazłem sklep w Internecie, w którym można kupić je za dość rozsądne pieniądze. Właśnie zamierzam się do zakupu kolejnego, tylko nie mogę zdecydować się czy ładniejszy jest Bonsai Katsumoto Pinia czy Bonsai Musashi Cedr - jak myślcie? :) Tutaj macie link do tego sklepu: http://www.sklep.hydroponika.pl/Rosliny_i_kwiaty_sztuczne/ Czekam na Wasze opinie :) |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline majka1 fachowiec
|
|
|
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
|
| |
offline donpedro majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline wojtek468 praktykant
|
|
|
| |
offline donpedro majster
|
|
|
| |
offline majka1 fachowiec
|
|
|
| |
offline feliimilii doświadczony
|
|
|
| |
offline feliimilii doświadczony
|
|
|
|
Bonsai
«
Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz
Ostatnio na forum
- Gdzie zamówić meble do kuchni w Warszawie Liczba postów: 13 Grupa: Ekspert ara... Co sądzicie o hokerach?
- Jak stworzyć salon w stylu skandynawskim? Liczba postów: 1 Grupa: Ekspert ara... Styl skandynawski łączy jasne kolory, naturalne materiały i prostotę, tworząc przestrzeń sprzyjającą relaksowi. W tym artykule znajdziecie praktyczne wskazówki...
- Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 29 Grupa: Ekspert ara... Zamawialiście biblioteczkę na wymiar?
- Sztukateria gipsowa Liczba postów: 15 Grupa: Ekspert ara... Bardzo podoba mi się takie rozwiązanie zwłaszcza w kuchniach.
- Meble kuchenne na wymiar Liczba postów: 388 Grupa: Ekspert ara... Hokery barowe w kuchni to stylowe, praktyczne i oszczędzające miejsce rozwiązanie, które świetnie sprawdza się w nowoczesnych wnętrzach. Jeśli masz wyspę lub wy...