Co z przeprogramowaniem

« Powrót do grupy: Ekspert inteligentnych systemów

17 listopada 2011, 13:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja chciałam zapytać o pewną rzecz, otóż mam w domu 3 letnie dziecko no i wiadomo jak to z dziećmi bywa, czasami potrafią coś zbroić. Tak więc co w sytuacji kiedy coś źle powciska przypadkowo, bo zawsze jest sytuacje kiedy dostanie się tam szkrab. Czy mogę przeprogramować instalację?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 grudnia 2011, 13:44

centralkę ustawia się przez www. Dziecko nie może fizycznie jej poprzestawiać, gdyż nie ma żadnych przycisków czy guziczków. Jedynie co może zrobić to odłączyć ją z prądu jednak po ponownym podłączeniu HC samo wróci do poprzednich ustawień w czasie ok 5 min. Nowa wersja HC2 po jakiś 2 min.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 grudnia 2011, 16:39

Ooooooo... jak fajnie... prosze prosze, faktycznie to wygoda i bardzo praktyczne rozwiązanie.. muszę poważnie przemyśleć to :)bo z tego co państwo tu piszą wnioskuje że system jest rewelacyjny

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2012, 14:56

Nie ma chyba osoby, której taki system nie wprawił by w zachwyt. Wyjeżdżając z domu nie musimy martwić się o nic, ponieważ wystarczy wejść obojętnie gdzie na całym świecie na adres naszego systemu i możemy choćby dzień przed wyjazdem włączyć ogrzewania i wejść do ciepłego domu po przyjeździe.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 lutego 2015, 08:56

[quote=Hydro-met.net]Nie ma chyba osoby, której taki system nie wprawił by w
zachwyt. Wyjeżdżając z domu nie musimy martwić się o
nic, ponieważ wystarczy wejść obojętnie gdzie na całym
świecie na adres naszego systemu i możemy choćby dzień
przed wyjazdem włączyć ogrzewania i wejść do ciepłego
domu po przyjeździe.

Kurczę zimą fajna sprawą. Przymierzam się powoli do wprowadzenia takiego systemu w domu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lutego 2019, 08:11

Ja w tym temacie nie będę się wypowiadał bo ten temat znam bardzo słabo.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Inteligentny system sterowania domem Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert int... Witam, wychodzę do was z pytaniem odnośnie inteligentnetego systemu sterowania domem? Co możecie polecić? Zależy mi na tym aby obsługiwał wszystko w jednym tj...
  • JBP HD CAMERA- opinie Liczba postów: 48 Grupa: Ekspert int... Na stronie https://sur.pl/ znajdziecie ofertę firmy SUR-FBD CMMS, która dostarcza nowoczesne rozwiązania informatyczne dla Służb Utrzymania Ruchu. Szczegółowe i...
  • Praca zespołowa Liczba postów: 53 Grupa: Ekspert int... Ciekawym przykładem efektywnej pracy zespołowej, który można traktować jako studium przypadku, jest historia sukcesu firmy Google. Zespół inżynierów Google, pra...
  • Projektowanie, doradztwo i montaż Liczba postów: 4 Grupa: Ekspert int... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić st...
  • monitoring/kamery Bydgoszcz Liczba postów: 15 Grupa: Ekspert int... Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy, która zajmuje się dostarczaniem rozwiązań informatycznych System CMMS dla Służb Utrzymania Ruchu, to polecam Wam sprawdzić st...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20528 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 198

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >