Gość: Juleczka praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Madame praktykant |
18 października są tam dni otwarte i mają ofertę
specjalną - płacą czynsz, jak sie kupi mieszkanie, aż do
przeprowadzki do niego. Dobry deal - bo skoro mieszkanie
będzie oddane na wiosnę 2015, to zarobimy ponad 10.000 na
tym! |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: Wenecja praktykant |
|
|
| |
Gość: oszu praktykant |
|
|
| |
offline Atena majster
|
Bardzo ciekawa infrastruktura budynku :) Myślę, że z wzięciem kredytu na taki dom nie powinno być większych problemów. Na pewno warto w takiej sytuacji skorzystać z http://mazowieckaagencjafinansowa.pl/services /kredyt-hipoteczny/ . Agencja pomaga dobrać odpowiedni kredyt do naszych możliwości oraz znaleźć bank, który okaże się być nam najbardziej przychylny. Współpracują z naprawdę dużą bazą banków. |
|
| |
| Reklamy Google | |
Gość: efwf praktykant |
|
|
| |
Gość: Bloody praktykant |
|
|
|
Ekologiczna i energooszczędna inwestycja w Krakowie
«
Powrót do artykułu: Ekologiczna i energooszczędna inwestycja w... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Finanse biurowe Liczba postów: 2 Grupa: Inwestycje Cześć wszystkim, Ostatnio czytałem dyskusję o optymalizacji gry i wydawaniu zasobów, co skłoniło mnie do małej refleksji. Zamiast męczyć się z ciągłym szukanie...
- Warto inwestować w rynek nieruchomości? Liczba postów: 53 Grupa: Inwestycje Słyszałem, że leasing nieruchomości staje się coraz bardziej popularny zarówno wśród firm, jak i osób prywatnych. To może być ciekawe rozwiązanie, zwłaszcza w o...
- Najnowocześniejsza lakiernia w regionie Liczba postów: 24 Grupa: Inwestycje Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę https://stal-mal.pl/oferta/malowanie-pro szkowe/ , na której znajdziecie ofertę firmy Stal-Mal, któr...
- Jak ubezpieczyć mieszkanie? Liczba postów: 51 Grupa: Inwestycje W moim przypadku trafiłem na ofertę agencji ubezpieczeniowej MAGRO - OC insurance for foreigners in poland , gdy szukałem wygodnego sposobu na zakup polisy onli...
- Przedszkole w biurowcu Liczba postów: 8 Grupa: Inwestycje Zastanawiam się, czy ktoś z was korzystał z przedszkola na Ursynowie. Moja siostra wyszukała fajne opcje dla dzieci i mówiła, że to przedszkole Ursynów ma napra...