Ekologiczne wypełniacze do opakowań

« Powrót do grupy: Trudne tematy

15 września 2021, 10:39

Zgadzam sie: good 0 bad

Gdzie zaopatrujecie się w ekologiczne wypełniacze do opakowań? Prowadzę sklep internetowy i szukam papierowych wypełnień.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak będzie wyglądała edukacja szkolna jesienią? Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... W temacie budowy dachu, wiazary dachowe to naprawdę ciekawe rozwiązanie. Ostatnio rozmawiałam z kolegą, który ma doświadczenie w tej branży, i mówił, że są mega...
  • Marketing Liczba postów: 150 Grupa: Trudne tema... W pracy ostatnio mieliśmy warsztaty na temat marketingu i muszę przyznać, że niektóre pomysły były naprawdę ciekawe. Ludzie w grupie dzielili się swoimi doświad...
  • Zakupy przez internet Liczba postów: 868 Grupa: Trudne tema... Zastanawialiście się kiedyś nad zakupem lutownicy transformatorowej? Ja ostatnio miałam taką sytuację, że potrzebowałam czegoś do prostych napraw i nie wiedział...
  • Sposób na zdrowie Liczba postów: 725 Grupa: Trudne tema... Zastanawiałem się ostatnio, gdzie można zrobić rezonans magnetyczny. Słyszałem różne opinie na temat tych badań i wiem, że są naprawdę ważne dla zdrowia. Przy o...
  • Uchwyty do kuchni Liczba postów: 17 Grupa: Trudne tema... Przeglądając zdjęcia kuchni sprzed kilkunastu lat można zauważyć, że uchwyty były kiedyś znacznie bardziej ozdobne. Dziś modne są zarówno minimalistyczne rozwią...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21350 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 412

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */