Podany artykuł nie istnieje w bazie danych.

Ile kosztuje budowa domu?

« Powrót do artykułu: Ile kosztuje budowa domu? | « Powrót do grupy: Budowa i remont

Stron: 49 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  47 48 49

28 maja 2026, 20:07

Zgadzam sie: good 0 bad

Nasza budowa dotarła do etapu wykończenia zewnętrznego i szukamy naturalnego drewna do wykończenia wstawek na fasadzie wokół okien. Interesuje nas sprawdzony producent desek elewacyjnych, który zagwarantuje dobrze wysuszony i prosty materiał, który nie wypaczy się po pierwszej zimie. Trafiłam na ofertę Pro-Drew i planuję przesłać im rzuty budynku z prośbą o wyliczenie potrzebnych metrów bieżących. Czy ktoś z Was montował u siebie ich profile na podkonstrukcji aluminiowej?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2026, 20:38

Zgadzam sie: good 0 bad

Ostatnio sporo czytam o domach, które pozwalają ograniczyć koszty ogrzewania i są bardziej komfortowe na co dzień. W trakcie szukania informacji znalazłam nowoczesne domy pasywne i temat wydał mi się naprawdę ciekawy. iBudhaus ma różne propozycje związane z takim budownictwem, więc pewnie jeszcze wrócę do przeglądania ich realizacji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Stron: 49 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  47 48 49

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ogrzewanie podłogowe - instalacja grzewcza, która... Liczba postów: 30 Grupa: Budowa i re... Податок на додану вартість є одним із найскладніших для підприємців і бухгалтерів. І справа не лише в необхідності правильно розрахувати його за коректною ставк...
  • Brama garażowa z napędem Liczba postów: 426 Grupa: Budowa i re... Dla mnie istotne jest, żeby produkty, których używam do konserwacji bramy, były nie tylko skuteczne, ale też łatwe w aplikacji i trwałe. Na https://dbamyobramy....
  • Funkcjonalny obiekt użytkowy Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Ta kamerka w czujniku ruchu to bardzo fajne urzadzenie, mi udalo sie ja kupic za 280 zł: www.alfatronik.com.pl/kamera-ukryta-w-cz ujniku-dymu-z-detekcja-ruchu-p-...
  • Elewacja domu Liczba postów: 174 Grupa: Budowa i re... To praktyczne pytanie o elewację domu, gdzie użytkownicy prawdopodobnie dzielą się poradami dotyczącymi wyboru materiałów, technik ocieplenia i estetyki wykończ...
  • Wybierz nowoczesną elewację domu – poznaj nasze 3... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... "Szanowni Państwo, Elewacja domu przede wszystkim powinna być trwała. Rekomenduję wybór płytek klinkierowych King Klinker. Kolekcje można obejrzeć na stronie ht...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21277 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 567

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */