Jakie akcesoria będą pasowały do kuchni w stylu prowansalskim

« Powrót do artykułu: Jakie akcesoria będą pasowały do... | « Powrót do grupy: Wnętrza

22 sierpnia 2019, 14:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Drewno, biel i motyw lawendy to mój przepis na prowansalską kuchnię. Bez względu na porę roku wyspę kuchenną zdobi sztuczna lawenda w doniczce z megascena.pl wygląda jak żywa a nie brudzi ani nie wymaga podlewania

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wyposażenie biura w firmie, czego potrzebujesz na... Liczba postów: 57 Grupa: Wnętrza Od wielu lat prowadzę własną firmę i wiem jak ważna jest współpraca ze specjalistami w danej branży. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z najróżn...
  • Panele podłogowe Liczba postów: 342 Grupa: Wnętrza Nie sam wybór paneli jest ważny, równie istotne są podkłady do paneli, które wpływają na komfort i trwałość podłogi. My postawiliśmy na sprawdzone rozwiązania z...
  • Idealne łóżko do twojej sypialni Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza Ostatnio zastanawiałem się nad nowym łóżkiem do sypialni i natrafiłem na łóżka kontynentalne w i-meble.eu https://i-meble.eu/pl/403-lozka-do-sypia lni-kontynenta...
  • Ławka - mebel nie tylko do parku i ogrodu Liczba postów: 12 Grupa: Wnętrza Często mówi się, że dobrze zaprojektowana przestrzeń sama zachęca do dbania o porządek. Kosz betonowy może w tym odgrywać istotną rolę, szczególnie w miejscach....
  • Sprawna przeprowadzka - krok po kroku Liczba postów: 65 Grupa: Wnętrza Jeżeli szukacie firmy, które oferuje kompleksowe usługi przeprowadzkowe na terenie Warszawy lub okolic, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie znajdziecie ofert...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20603 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 344

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >