Metody cięcia

« Powrót do grupy: Trudne tematy

20 stycznia 2021, 13:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakie metody jeśli chodzi o cięcie tworzyw sztucznych polecacie aby nie zniszczyć w żaden sposób danego przedmiotu ? Czytam taki poradnik https://infobudownictwo.pl/tworzywa-sztuczne- metody-oraz-narzedzia-do-ciecia/ i właśnie chciałbym wybrnąć z sytuacji bez strat w materiale ale nie wiem czy mi się to uda... co polecacie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 stycznia 2021, 14:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Bardzo dobry poradnik. Myślę, że można się zastosować do poleconych tam metod.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Chemia gospodarcza Liczba postów: 38 Grupa: Trudne tema... Dużo rzeczy w dobrej cenie znajdziecie na https://iqterm.pl/ Sama bardzo często zamawiam u nich potrzebne rzeczy do domu
  • Jak reklamować się w sieci? Liczba postów: 25 Grupa: Trudne tema... W dzisiejszych czasach reklama internetowa to nie tylko opcja, ale konieczność dla każdej firmy. Warto skorzystać z profesjonalnych metod, takich jak marketing....
  • Prezent dla kobiety? Trudna sprawa Liczba postów: 185 Grupa: Trudne tema... Ja swojej kupiłem na urodziny duże podświetlane lustro w pofalowanym kształcie i bardzo się ucieszyła. Chciałem, aby było praktycznie i solidnie, więc znalazłem...
  • Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 326 Grupa: Trudne tema... Mam spółkę z o.o. od 2020 roku i początkowo wynajmowałem drogie biuro myśląc, że to konieczne. Po dwóch latach okazało się, że to błąd - rzadko tam bywałem. Prz...
  • Domy z bali Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Chciałabym nawiązać współpracę z biurem architektonicznym tworzącym minimalistyczne i nowoczesne domy z bali. Jakie możecie mi polecić?

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19897 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 242

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >