offline ![]() m.trybulec kierownik
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Edward Gęga praktykant |
U nas najlepiej sprawdziła się betonowa kostka brukowa, już wiele lat ją mamy i jakość super. |
| |
Reklamy Google |
Na co warto zwrócić uwagę projektując strefę wejściową do domu?
«
Powrót do artykułu: Na co warto zwrócić uwagę... | «
Powrót do grupy: Ogród i działka
Ostatnio na forum
- Ochrona i konserwacja drewnianych mebli ogrodowych... Liczba postów: 2 Grupa: Ogród i dzi... Jeśli chodzi o meble ogrodowe i ich konserwację to podobie jak Ty stosuje Vidaron i jestem bardzo zadowolony z efektu jaki pozwala uzyskać. Z tego co zauważyłem...
- Najlepsze narzędzia ogrodowe Liczba postów: 151 Grupa: Ogród i dzi... Wysokiej jakości narzędzia ogrodowe możesz zamówić ze sklepu www.ogrod-dom.pl. Ja niedawno potrzebowałem nowej siekiery rozłupującej i sekatora do kwiatów. Narz...
- Piękny ogród o każdej porze roku Liczba postów: 61 Grupa: Ogród i dzi... Ja znam bardzo fajną szkółkę od krzewów i zawsze tam kupuję rośliny do swojego ogrodu czy ba działkę do mamy z tej szkółki https://www.iglaki.agro.pl/. Poleca...
- Inwestycja w ogród Liczba postów: 170 Grupa: Ogród i dzi... Nie można tutaj pominąć faktu, że ogród jest miejsce gdzie człowiek chętnie wypoczywa... Sama wiem to po sobie. Ja dlatego zastanawiam się na przyszły rok, czy....
- Tradycyjny polski dom - jaki rodzaj ogrodzenia fro... Liczba postów: 2 Grupa: Ogród i dzi...