![]() Gość: Puśla praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: tribi praktykant |
w http://www.tipsplus.pl/ mają najlepsze kosiarki, oferują ich różne rodzaje do dużych i małych trawników, są bardzo wydajne |
| |
Reklamy Google |
Pielęgnacja trawnika - kosiarka samojezdna
«
Powrót do artykułu: Pielęgnacja trawnika - kosiarka samojezdna | «
Powrót do grupy: Ogród i działka
Ostatnio na forum
- Jacuzzi w ogrodzie lub na tarasie Liczba postów: 16 Grupa: Ogród i dzi... Jeżeli budowa baseny czy sauny to polecam skontaktować się z ofertą firmy asmar.info.pl. Ta firma budowała u mnie w domu saunę i powiem wam, że super to wyszło....
- Jaki powinien być podjazd? Liczba postów: 30 Grupa: Ogród i dzi... Jeżeli nie macie pomysłu jak ma wyglądać wasz podjazd to warto zajrzeć na stronę firmy Jadar. Znajdziecie tam mnóstwo świetnych inspiracji. Firma zajmuje się pr...
- Wykorzystanie kamienia w ogrodzie Liczba postów: 41 Grupa: Ogród i dzi... A czy kostka piaskowiec to według Was dobry materiał do wykonania placu podjazdowego do domu? Jak piaskowiec znosi mrozy?
- Ogródek dla rodziny Liczba postów: 69 Grupa: Ogród i dzi... A czy takie altanki drewniane się sprawdzę? Chcę postawić coś takiego w swoim ogródku rodzinnym i nie wiem czy będzie odpowiednie i solidne.
- Jak urządzić ogród marzeń Liczba postów: 75 Grupa: Ogród i dzi... Wielu z Was pisze o pięknym trawniku. Wertykulację trawnika powinieneś umieścić na liście obowiązkowych wiosennych prac ogrodowych. ________________________ ...