Preizolacja

« Powrót do grupy: Trudne tematy

2 stycznia 2021, 19:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie,
czy ktoś z Was zakładał może w domu rury ciepłownicze preizolowane? Widziałam takie ostatnio w hurtowni hydraulicznej https://proterm.sklep.pl/preizolacja,c733,pl. html. Co o nich sądzicie? Czy Waszym zdaniem warto się zdecydować na taką sieć preizolowaną?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wakacje nad morzem Liczba postów: 105 Grupa: Trudne tema... Ja wolę góry. Przypadkiem znalazłam ciekawą propozycję na wyjazd w Karkonosze i stwierdziłam, że wrzucę tutaj, bo może ktoś właśnie czegoś takiego szuka. Szczeg...
  • Jak się ochłodzić latem? Liczba postów: 6 Grupa: Trudne tema... Stay cool in summer by drinking plenty of water, wearing lightweight clothing, and avoiding direct sun during the hottest hours of the day. Using fans, air cond...
  • Skup mieszkań Liczba postów: 23 Grupa: Trudne tema... Talking to a lawyer might help you make sure you understand and can use all the terms of the deal wordle. If you can't sell the house, think about other choices...
  • Prezent dla szefa - zegarek? Liczba postów: 68 Grupa: Trudne tema... Jeśli ma być coś praktycznego, to można pomyśleć o Mancie Alexa albo Kelly. Wyglądają elegancko, a przy okazji mają funkcje smartwatcha – powiadomienia, rozmowy...
  • Mam poważny problem z nadwagą Liczba postów: 137 Grupa: Trudne tema... Aby zagrać w prawdziwym kasynie, musisz udać się do innego miasta i znaleźć hotel, w którym możesz to zrobić. Stawka może być bardzo wysoka. Nie możesz zabrać z...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21297 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 1282

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */