Preizolacja

« Powrót do grupy: Trudne tematy

2 stycznia 2021, 19:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie,
czy ktoś z Was zakładał może w domu rury ciepłownicze preizolowane? Widziałam takie ostatnio w hurtowni hydraulicznej https://proterm.sklep.pl/preizolacja,c733,pl. html. Co o nich sądzicie? Czy Waszym zdaniem warto się zdecydować na taką sieć preizolowaną?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• samochód nowy czy używany Liczba postów: 636 Grupa: Trudne tema... Decydując się na nowy samochód, kluczową kwestią jest zadbanie o właściwe ubezpieczenie. To ważne, żeby na drodze czuć się bezpiecznie i zgodnie z prawem. Zanim...
  • Zegarki damskie, które łączą elegancję i funkcjona... Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Znam to uczucie! Sama długo szukałam zegarka, który wygląda elegancko, ale nie jest tylko ozdobą. W końcu dostałam od męża zegarek szwajcarski Expertyco – prost...
  • Detektyw - czy warto? Liczba postów: 23 Grupa: Trudne tema... Nie wiem, czy ktoś już o tym wspominał, ale przy usługach detektywistycznych ludzie często myślą, że to tylko obserwacje, a tam jest dużo więcej — od analizy da...
  • Architekt remont mieszkania Liczba postów: 63 Grupa: Trudne tema... Ja kocham naturalne drewno więc uważam, że warto ale należy poczytać o impregnacji i konserwacji i pogodzić się z tym, że drewno żyje i nie będzie wyglądało ide...
  • Prezent dla kobiety? Trudna sprawa Liczba postów: 214 Grupa: Trudne tema... Tak mnie coś tknęło i zaczęłam grzebać w temacie perfum niszowych, bo coraz częściej wypychają mainstream ciekawymi historiami i nieoczywistymi nutami. Siła jes...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20342 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 212

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >