Reklamy świetlne

« Powrót do grupy: Moja budowa

15 października 2021, 17:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Kojarzycie reklamy świetlne? Chciałabym mieć taki neon u siebie w salonie, może pomysł szalony, ale myślę, że będzie pasowało do wystroju wnętrza. Gdzie takie dostanę? Czy firma oferująca reklamy świetlne zgodzi się na montaż w domu? Co myślicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 stycznia 2024, 14:29

Cześć. Słyszałem o twoim problemie i zastanawiam sie czy zwiększenie libido u kobiety tabletkami feminam Libido ma sens. Nie chcę tutaj robić dużej reklamy świetlnej z napisem feminam libido ale szukam czegoś małego dyskretnego żeby kobiety mające problem z libido dostrzegły to z daleka i nie musiały sie przyglądać. Przykładowy projekt feminam libido jak wygląda tutaj https://www.feminamlibido.org/ ale wiadomo feminam libido to nie tylko dla kobiet ale i mężowie mogą poprzez reklamę kupić swoim żonom

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2026, 20:11

Zastanawiam się właśnie nad zakupem czegoś solidnego na eventy plenerowe i wpadły mi w oko te namioty reklamowe. Czy któraś z Was miała z nimi do czynienia? Najbardziej martwi mnie kwestia wiatru – czy one faktycznie stabilnie stoją i nie trzeba się stresować przy każdym mocniejszym podmuchu? Wyglądają na zdjęciach bardzo porządnie, ale wolałabym poznać opinię kogoś, kto już je rozstawiał w terenie. Będę wdzięczna za pomoc!

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dobry architekt wnętrz Warszawa Liczba postów: 9 Grupa: Moja budowa PS w rzeczywistości zawsze polecam uwzględnić min 15% więcej od planowanego budżetu (dostawy, wzrost ceny, i td) A jeśli szukalibyście ciekawych dekoracji oraz...
  • Jakie ogrzewanie wybrać do nowego domu? Liczba postów: 2 Grupa: Moja budowa Cześć wszystkim! Planuję budowę domu i próbuję ogarnąć jakie rozwiązania grzewcze będą najbardziej opłacalne i ekologiczne. Wiem, że teraz dużo się mówi o fotow...
  • Jakie są najlepsze sposoby na ogrzanie domu? Liczba postów: 2 Grupa: Moja budowa Hej wszystkim! Planuję modernizację systemu grzewczego w moim domu i zastanawiam się, jakie są Wasze doświadczenia z różnymi metodami ogrzewania. Słyszałem, że....
  • Jakie są najlepsze sposoby na ogrzewanie domu zimą... Liczba postów: 2 Grupa: Moja budowa Cześć wszystkim! Zaczynają się chłodne dni i zastanawiam się, jakie macie sposoby na utrzymanie ciepła w domu zimą. Osobiście rozważam zakup jakiegoś nowego urz...
  • Hala magazynowa Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Wybierając urządzenia do podnoszenia, zawsze zwracam uwagę na ich praktyczność oraz dopasowanie do konkretnych warunków pracy. Przeglądając ofertę Mipromet, tra...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21257 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 467

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */