offline januszko fachowiec
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline laik_dominik praktykant
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline adiadi kierownik
|
Moim zdaniem jeśli szukasz rzeczy do przechowywania to lepiej od razu udać się do sieci. W sklepach stacjonarnych jest takich zdecydowanie mniej. Ja po takie rzeczy sięgam tutaj https://www.emako.pl/pol_m_Przechowywanie_Prz echowywanie-1160.html . Mają szeroki asortyment tego typu rzeczy. Dla mnie ważne jest także to, żeby były one dobrej jakości i takie są :) . Zajrzyj sobie w wolnym czasie i sprawdź ofertę. |
|
|
Rzeczy do przechowywania
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- producent pojazdów elektrycznych Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Rynek aut elektrycznych robi się coraz ciekawszy, bo oprócz nowych producentów coraz mocniej wchodzą w niego też duże, dobrze znane marki. Widać to chociażby po...
- Najlepszy sposób na naukę języka obcego Liczba postów: 22 Grupa: Trudne tema... Moim zdaniem najlepiej działa regularny kontakt z językiem, ale bez robienia z nauki kolejnego obowiązku. Dużo daje słuchanie, czytanie i krótkie ćwiczenia wple...
- Okna Liczba postów: 15 Grupa: Trudne tema... Słuchajcie, ostatnio rozmawialiśmy z kolegą o tym, jak ważne jest odpowiednie zaciemnienie w pomieszczeniach z oknami dachowymi. On ma problem z słońcem wpadają...
- Sprzedaż mieszkania Liczba postów: 8 Grupa: Trudne tema... Wspomniana stawka 19% to podatek dochodowy, którego można uniknąć, jeśli odczekasz pięć lat od zakupu lub przeznaczysz środki na własne cele mieszkaniowe. Warto...
- Dom — system audio. Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema... A wy jak to widzicie? Myślę, że przy budowie domu dobry system audio to podstawa, zwłaszcza jak się spędza dużo czasu w różnych pomieszczeniach. Pamiętam, jak z...