offline ![]() miki789 inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Kuraś praktykant |
|
| |
Reklamy Google |
Szukam dobrego stolarza meblowego w Warszawie
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Fototapeta - modna, czy niekoniecznie? Liczba postów: 5587 Grupa: Wykańczamy... To prawda. Choć dla mnie to zdecydowanie zbyt intensywna dekoracja.
- Fachowe cięcie blach Liczba postów: 46 Grupa: Wykańczamy... Jeśli chodzi o cięcie, polecam B2B Metal Bay. Często korzystam przy większych zleceniach jak i mniejszych. Mają przecinarki oraz Lasery Marki Amada i Water Jety...
- Jakie rolety wybrać? Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Poniekąd sam wybór tych właściwych rolet jest faktycznie bardzo ważny i jak dla mnie na pewno świetnie sprawdzają się również rolety rzymskie. Zresztą jakiś cza...
- Jaki taras - drewno czy płytki?? Liczba postów: 420 Grupa: Wykańczamy... Ja osobiście nie jestem w stanie stwierdzić co jest lepsze na taras, ale moi rodzice mają na tarasie płytki trawertynowe ze sklepu https://www.tiles.com.pl/pl/c...
- Meble do łazienki - gdzie ich szukać? Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Ja ostatnio ładne meble zamawiałem z lazienkaplus, moim zdaniem jakośc bardzo dobra, więc kolega wyzej słusznie polecił :)