Wymiana walut online?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

31 marca 2020, 02:05

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik zbuntowany_anioł napisał: Ja się na tym nie znam i osobiście wolę iść do kantoru
stacjonarnego.

w dobie pandemii im mniej wyjść z domu tym lepiej dlatego warto korzystać z nowoczesnych rozwiązań

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 kwietnia 2020, 14:04

Wiesz co dla mnie lepiej jest zrobić to online - nie muszę nigdzie chodzić z gotówką po mieście. Często sprawdzam kursy na https://kurs-waluty.pl/ - bardzo przejrzyście oraz czytelnie, a co najważniejsze kursy sprawdzane na bieżąco.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2021, 19:12

Ja mam konto za granicą i jak potrzebuję złotówki żeby zrobić opłaty w Polsce to korzystam z transfer24 w kilka minut mam przelew na polskim koncie!!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Architekt Liczba postów: 20 Grupa: Trudne tema... I’ve been using SnapTube for quite a while now and totally get the need for lightweight apps that deliver smooth streaming without killing phone performance. Wh...
  • Agencja marketingowa Liczba postów: 23 Grupa: Trudne tema... Zdecydowanie polecam Wam sprawdzić strone, gdzie znajdziecie ofertę agencja interaktywna quality factor , świadczącej kompleksowe usługi związane z marketingiem...
  • Moda Liczba postów: 6225 Grupa: Trudne tema... Zobacz prace Wojtka z JahLove Tattoo. Bardzo charakterystyczny styl i świetna jakość wykonania. https://www.facebook.com/media/set/?set= a.10156001397946226&type...
  • Szczoteczka elektryczna, czy tradycyjna? Liczba postów: 234 Grupa: Trudne tema... Sam używam szczoteczki elektrycznej i faktycznie dużo lepiej radzi sobie z usuwaniem osadu niż zwykła. Jeśli ktoś myśli o wyraźniejszym efekcie, warto najpierw....
  • Prezent dla szefa - zegarek? Liczba postów: 69 Grupa: Trudne tema... Na rynku jest dużo smartwatchy, ale nie wszystkie nadają się do pływania, dlatego taki ranking jest mega pomocny. Można szybko zobaczyć, które modele są polecan...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21323 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 409

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */