Witam ! Poszukuję dobrego oraz sprawdzonego kantoru online , może polecicie mi coś ? Zamierzam zacząć korzystać z niego i nie jaki wybrać. A może ktoś z Was korzystał z takiego https://ekantor.pl/?
offline ![]() bibi2 fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() zbuntowany_anioł fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Alka majster
![]() |
|
| |
offline ![]() KonGis praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: Bodnar praktykant |
Nie sądzę. W stacjonarnych praktycznie zawsze masz wyższy kurs niż w internetowych. No i musisz iść do lokalu, żeby wymienić walutę. Tracisz więc czas. Już nie wspomnę, że jak chcesz wymienić np. 10 tys. euro, to musisz iść z tą gotówką przy sobie... Ja bym się bał. A przez internet żadnego strachu nie ma, wystarczy wybrać zaufany kantor internetowy - np. Cinkciarz.pl. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Malezi majster
![]() |
Czy bym się bał...hmmm jeżdżę autem. Ale tak, bałbym się na pewno że stracę przez wysoki spread. I dlatego zdecydowanie lepszą opcją na przewalutowanie pieniędzy jest według mnie kantor online, gdzie koszt to dosłownie grosze, a kursy zbliżone do rynkowych. W ten sposób jest też wygodniej. |
| |
![]() Gość: Edil praktykant |
Mogę wam polecić sprawdzony kantor online, gdzie od dłuższego już czasu wymieniam walutę i jest w 100% bezpieczne. Jest to platforma Gieldawalut, która poza tym, że pozwala na wymianę po dobrym kursie kantorowym, to daje także możliwość wymiany społecznościowej, po kursie który sobie wynegocjujesz. Teraz z tego co kojarzę to mają ciekawą promocje dla nowych klientów, więc tym bardziej warto skorzystać z ich oferty. |
| |
![]() |
Ja również nie mam wątpliwości co do przewalutowań przez kantor online, bo zabezpieczenia są identyczne jak w bankach, a z bankowości elektronicznej korzystam od wielu lat. Teraz coraz więcej usług finansowych ma swoją internetową odsłonę, jest to wygodne, a w przypadku wymiany waluty też pod względem finansowym korzystne, wystarczy porównać kursy w e-kantorze i w takim tradycyjnym. |
| |
offline ![]() jarek123 doświadczony
![]() |
|
| |
![]() |
Zacząłem w ten sposób transakcji wymiany walut dokonywać kilka lat temu i w pełni się z Tobą zgadzam. Zarówno wtedy jak i teraz kantor online wyceniał i wycenia lepiej niż tysiące kantorów stacjonarnych w naszym kraju. Człowiek też czasu nie traci, wymienia walutę na pewniaka, bo kurs w każdej chwili może sprawdzić i z minuty na minutę dokonać przewalutowania. |
|