praca i co dalej

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

11 lipca 2025, 12:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli chcesz pracować w firmie, która nie tylko szkoli, ale daje szansę na szybki start, to zgłoś się do K2 Dystrybucje na praca@k2dystrybucje.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 lipca 2025, 12:55

Jak szukasz pracy, gdzie możesz zacząć od zera i dojść daleko, to zgłoś się do K2 Dystrybucje. Kontakt: praca@k2dystrybucje.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2025, 17:51

Jeśli pracujesz i chcesz uzyskać awans to warto postawić na rozwój i dlatego szkolenia z tej firmy https://intraszkolenia.pl/ będą przydatne. Nauczysz się asertywności i zwiększysz swoje kompetencje miękkie. Inwestycja w siebie na pewno się zwróci.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2025, 09:19

Dzięki Covebo miałem pierwszą robotę w Holandii i wszystko przebiegło bez stresu

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2025, 11:45

Jeśli zależy komuś na uczciwej pracy, to serio warto zacząć od https://mondi.pl/. Nie trzeba znać języka, nie trzeba mieć doświadczenia – ważne, że się chce pracować. Resztą się zajmą.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 sierpnia 2025, 09:58

Pracuję w Vape Ride od ponad roku i nie żałuję. Uczciwe podejście, nie musisz nikomu ściemniać, żeby coś sprzedać. Jak masz gadane – dasz radę.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2025, 08:31

Jak szukasz pracy, która daje satysfakcję i możliwość rozwoju, to K2 Dystrybucje są właściwym miejscem. CV na praca@k2dystrybucje.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2025, 08:40

Jak chcesz spróbować pracy w call center ale w normalnych warunkach to K2 Dystrybucje to dobry wybór praca@k2dystrybucje.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2025, 09:07

Jeśli chcesz normalnych warunków pracy i miłej atmosfery to wyślij zgłoszenie na praca@k2dystrybucje.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2025, 09:08

Jeśli chcesz mieć elastyczny grafik i spoko ludzi dookoła to napisz do K2 Dystrybucje praca@k2dystrybucje.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Zakup komputera Liczba postów: 58 Grupa: Trudne tema... Laptopa kupiłem dzięki cierpliwemu porównywaniu ofert i obserwowaniu promocji. Wiedziałem, że najlepszy moment to krótka akcja rabatowa, więc śledziłem aktualne...
  • Jaki samochód dla kobiety? Liczba postów: 56 Grupa: Trudne tema... Sprzedaż używanego auta nie musi być skomplikowana. Lokalny skup samochodów to świetna opcja, aby sprawnie zamknąć transakcję. Szczególnie kiedy zależy nam na c...
  • Gdzie wesele? Liczba postów: 437 Grupa: Trudne tema... W ostatnim czasie przeglądałem różne miejsca na wyjazd weekendowy i trafiłem na Pałac Wąsowo https://wasowo.pl/ . Hotel oferuje nie tylko noclegi, ale też świet...
  • Moda Liczba postów: 159 Grupa: Trudne tema... Style plays a huge role in how we feel about ourselves, and accessories often complete that personal expression just as much as clothing does. A well-chosen cap...
  • Czy ktoś korzystał z usług detektywa? Liczba postów: 46 Grupa: Trudne tema... Playing as a rhythm-based cube, players navigate a neon landscape full with hazards (spikes, traps, and more) as they dash and jump their way through geometry d...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20566 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 362

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >