Projektowanie wizytówek - jaką firmę polecacie? Szukam doświadczonego grafika, który stworzy ciekawą i zachęcającą klienta wizytówkę.
projektowanie wizytówek
Ostatnio na forum
- Tatuaże co o nich sądzicie? Liczba postów: 68 Grupa: Trudne tema... Słuchajcie, miałam ostatnio przyjemność odwiedzić studio tatuażu i muszę powiedzieć, że to było mega doświadczenie. Atmosfera w Jah Love Tattoo jest super, wszy...
- Jak bezpiecznie korzystać z internetu? Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... Pracujesz z sieciami światłowodowymi? Warto postawić na najwyższej jakości sprzęt, jak spawarka światłowodowa Fujikura 90R dedykowana do łączenia włókien wstęgo...
- Księgowość w firmie - samemu, czy przez biuro rach... Liczba postów: 183 Grupa: Trudne tema... Prowadzenie firmy to nie tylko sprzedaż i marketing, ale też sporo tematów finansowych, które często są pomijane. Ja dopiero po czasie zrozumiałem, jak ważne je...
- budowa domu - porady Liczba postów: 448 Grupa: Trudne tema... Budowa domu to setki decyzji i równie wiele pozycji kosztowych, które łatwo przeoczyć. Zanim elektryk wejdzie na budowę, warto mieć gotowy kosztorys instalacji....
- Jak dbać o samochód? Liczba postów: 533 Grupa: Trudne tema... Codzienne użytkowanie samochodu elektrycznego w warunkach miejskich niesie za sobą mnóstwo korzyści, jednak wymaga od kierowcy zmiany dotychczasowych nawyków zw...