zamienniki tuszy do drukarki

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

24 kwietnia 2018, 13:33

Zgadzam sie: good 0 bad

chce przejść z oryginałów na zamienniki bo już mnie koszty nie bawią, jakie dobre zamienniki polecacie, fajnie jakby były tanie też

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2018, 12:25

jak dobre to active jet, najlepsze jakie można dostać, bez problemu i do zdjęć i do grafik czy czegośb bardziej wymagającego

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 maja 2018, 13:26

Zdecydowanie wolę jednak oryginalne tusze

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2018, 11:26

oryginalne wcale tak bardzo nie różnią się od zamienników, szczególnie te trochę lepsze tj active jet, nie ma sensu płaić tylko za znaczek producenta

Zgłoś | Cytuj | Link

5 czerwca 2018, 10:36

też active jet znam i korzystam z nich od dawnna, jak tylko tusze te startowe z drukarki mi się skonczyy to się na nie przerzuciłem i nie żałuję, dobrze drukują i są tansze

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2018, 09:56

My staramy się nie używać zamienników, kupujemy raczej tylko i wyłącznie oryginalne tonery do naszych drukarek. Najczęściej zamawiamy je na stronie https://www.drukuj24.pl/wklad-laserowy-ce285a -czarny-oryginalny.html, bo ceny są tam stosunkowo niskie, a wysyłka szybka i bezproblemowa ;) Oczywiście tonery do innych modeli też tam mają, więc polecam tam zajrzeć ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2018, 10:07

best mattress reviews 2018 best mattress reviews 2018

best mattress toppers for lower back pain kohl s mattress toppers

Zgłoś | Cytuj | Link

28 sierpnia 2018, 18:21

U mnie też najlepiej sprawdzają się oryginalne tonery. Z zamiennikami się nie bawię, bo moja drukarka nie lubi podróbek. Kupuję zawsze tonery tutaj https://drukson.pl/18-tusze-i-glowice-orygina lne

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2018, 09:14

Kupcie droższą drukarki, wtedy tusze taniej wychodzą w eksploatacji.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 stycznia 2019, 22:11

Warto też kupować zamienniki http://www.tanie-tusze.net/284-tusze-do-canon -cl-511 Można w ten sposób bardzo fajnie zaoszczędzić, a jakość wcale nie jest gorsza.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy ktoś korzystał z usług detektywa? Liczba postów: 12 Grupa: Trudne tema... Playing as a rhythm-based cube, players navigate a neon landscape full with hazards (spikes, traps, and more) as they dash and jump their way through geometry d...
  • Is FootballX Better Than Aviator? Liczba postów: 21 Grupa: Trudne tema... By prioritizing comfort and accessibility, Rummy Perfect Official creates an environment where users can engage for extended periods without fatigue. Technical....
  • Potrzebuję porady prawnej Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Witam, mam nietypową sytuację – zajmuję mieszkanie, które było opuszczone przez poprzedniego właściciela ponad 15 lat temu. Nie mam umowy ani żadnych dokumentów...
  • Master Your Reflexes with Block Breaker – The Game... Liczba postów: 9 Grupa: Trudne tema... Reliability and fairness are core principles behind rummynoble io – Play All Yono, Teen Patti, Sata Games Store, with systems designed to ensure transparent and...
  • Białka Tatrzańska Liczba postów: 94 Grupa: Trudne tema... I felt the Level Devil of anxiety creeping in, making participation challenging. Over time, listening more and sharing honestly helped ease my nerves. Handling....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20491 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 244

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >