Aranżacja wnętrza

« Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

20 sierpnia 2022, 00:15

Zgadzam sie: good 0 bad

A jakie pomysły odnośnie okien,macie już wybrane? Warto tę kwestię także dobrze przemyśleć, w końcu później trudno będzie o zmianę. Teraz bardzo popularne są tego typu okna panoramiczne https://www.internorm.com/pl-pl/blog/przeglad -wpisow/artykuly/okna-panoramiczne-i-ich-najwazniejsze-zalet y . Dzięki nim można mieć z domu piękny widok na okolice

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2022, 09:57

Czy wiecie, który sklep internetowy posiada w ofercie duże obrazy na ściane? Głównie chodzi mi o obrazy na płótnie, które przedstawiają piękne krajobrazy. Ważna jest dla mnie wysoka jakość. W Internecie znalazłam firmę Digitaldruk. Oferta na stronie https://digitaldruk.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 sierpnia 2022, 22:34

Szanowni Państwo,
przy aranżacji wnętrza warto zastosować wysokiej jakości rozwiązania, dzięki czemu na długi czas zyskamy funkcjonalną i estetyczną przestrzeń. Do malowania ścian rekomenduję wybór farby Śnieżka Barwy Natury. Farba bardzo dobrze kryje, jest wydajna, łatwa w aplikacji, zapewnia piękne i trwałe kolory. Jest także przyjazna dla dzieci i alergików. Dzięki jej zastosowaniu, kolejne malowanie możemy wykonać dopiero wtedy, gdy zechcemy zmienić kolorystykę pomieszczenia.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 września 2022, 20:49

Zajmując się aranżacją wnętrza warto jest skorzystać z pomocy profesjonalisty, ja robiąc remont mieszkania korzystałam z firmy https://architetto.pl/ i jestem bardzo zadowolona z pracy jaką u mnie wykonali, wszystko jest solidne, a wnętrze wygląda schludnie i przestrzennie.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 października 2022, 13:15

jestem wlasnie na etapie zastanawiania sie nad zakupem rozmaitych rzeczy do lazienki. Paradoksalnie najwiekszy problem mam z lampami itp. A marzy mi sie fajne oświetlenie lustrzane LED. Ktos, cos?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2022, 03:04

Zdecyduj się na jakieś sprawdzone marki. Ja tak robię i jestem potem zadowolona. Omijam zaś szerokim łukiem rozmaite chińskie badziewie, bo się już kilka razy nacięłam. Teraz od dwóch lat kupuję lampy od jednego producenta i jestem bardzo usatysfakcjonowana.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2022, 09:34

ok, a możesz napisac tutaj lub na pv cos wiecej na ten temat?

Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2022, 03:07

To w sumie nie jest żadna tajemnica. Jestem klientką producenta V-TAC. Nie wiem, czy słyszałaś o tej firmie? Jak nie, to warto to zmienić. Mam od V-TAC już kilka rzeczy. Z każdej jestem bardzo zadowolona. Dodatkowo na rozmaitych płaszczyznach. Lampy świetnie świecą i są modne. Dodatkowo nie brakuje wyboru w czasie zakupów, a towary są zgodne z opisami (niestety, kiedyś kupowałam gdzie indziej i to nie zawsze było normą). Cenowo także jest ok.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2022, 11:34

dziekuje za wsparcie. A może ktos jeszcze się wypowiedziec w tym temacie? Wiecie, im wiekszy wybor, tym lepiej

Zgłoś | Cytuj | Link

21 października 2022, 11:16

Przy urządzaniu wnętrza warto też pomyśleć o czymś taki jak nakładki na łóżko...
Przydatne szczególnie w sypialni!
Możecie na ten temat poczytać na tej stronie https://www.fdm.pl/nakladki-na-materace Właśnie takiego produktu szukałem i chyba jedną do naszego mieszkania kupię ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprzedaż uszkodzonego samochodu Liczba postów: 15 Grupa: Ekspert ara... Jeżeli planujesz sprzedać swoje auto do skupu to Stacja demontażu pojazdów: https://zlomujemy24h.pl/ będzie bardzo trafionym wyborem. Polecam w tej sprawie skon...
  • Aranżacja salonu Liczba postów: 490 Grupa: Ekspert ara... Coraz bardziej przekonuję się, że warto kupić porządny sprzęt raz, zamiast co chwilę wymieniać tańsze rozwiązania. Przeglądając różne propozycje, trafiłam na ht...
  • dekoracje dodatki aranzajce Liczba postów: 166 Grupa: Ekspert ara... Mam wrażenie, że klimat sypialni tworzą przede wszystkim drobne dodatki. Miękki koc, kilka poduszek i świece zapachowe potrafią sprawić, że nawet po długim dniu...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 7 Grupa: Ekspert ara... Jeśli jesteś posiadaczem niewielkich pomieszczeń, w których każdy centymetr jest na wagę złota to pewnie przydadzą Ci się praktyczne drzwi przesuwne. Są nie tyl...
  • Remont Liczba postów: 79 Grupa: Ekspert ara... Przy większych pracach rozbiórkowych ilość odpadów potrafi naprawdę zaskoczyć. Nawet jeśli początkowo wydaje się, że wystarczy kilka worków, rzeczywistość szybk...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21357 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 457

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */