Aranżacja wnętrz i pomoc w wykończeniu

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

17 października 2016, 07:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Co sądzicie o korzystaniu z biur zajmujących się projektowaniem wnętrz, ich aranżowaniem i nadzorowaniem prac wykończeniowych?
Warto skorzystać z czegoś takiego?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 października 2016, 10:07

Myślę, że warto.
Zwłaszcza jeśli sami nie mamy za bardzo na to czas czy brak nam wyobraźni :)
Tutaj https://www.deconova.pl/pakiety/pakiet-indivi dual/ poczytaj sobie o możliwościach jakie daje pakiet indywidualny w jednym z takich biur. Generalnie mało kto z nas "siedzi" w tej branży, więc trudno samemu złapać rozeznanie, co będzie najlepsze w naszym mieszkaniu, a co nie. Projektant pozwoli pogodzić nasze oczekiwania z możliwościami jakie daje konkretne M.

Ten post był edytowany przez ajlajt dnia: 17 października 2016, 10:08
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 października 2016, 14:43

No indywidualny projekty tanie nie są, ale na pewno o niebo lepsze niż własna kombinacja jak sie nie ma talentu

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2017, 15:47

Faktycznie, takie wynajmowanie projektanta dużo kosztuje a nie każdgo na to stać. Dla tych, którzy nie chcą inwestować w takie usługi polecam pobawić się samemu :) Można to zrobić w oparciu o gotowe aranżacje, np. na stronie http://innetapety.pl/aranzacje

Zgłoś | Cytuj | Link

25 lutego 2017, 07:21

Nasza żona zawsze jest najlepszym projektantem :) Niech się tym zajmie sporo zaoszczędzisz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 marca 2017, 23:39

Też mi się wydaje, że szkoda pieniędzy - lepiej kupić za to jakiś porządny mebel, niż płacić komuś za coś, co sami możemy zrobić. Teraz w internecie jest tyle stron z inspiracjami, że nie powinno to być bardzo trudne. Zawsze można skorzystać z gotowych zestawów proponowanych przez różne sklepy z meblami - mi podoba się np. taka sypialnia http://homlando.com/sypialnia-helen-zestaw-1,1485.html i chętnie kupiłabym wszystkie meble z kompletu i tak je zaaranżowała :)

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2017, 11:14

Inspiracji jest dużo w Internecie, a i samemu można coś wykombinować, nawet jeśli nie ma się do tego talentu :) Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2017, 13:27

jeśli chodzi o aranżację wnętrz to tylko http://ampmdesign.pl/kontakt/ - według mnie jedni z najlepszych w regionie. Wystarczy spojrzeć na ich realizacje. Poza tym mi zaprojektowali przestrzeń biurową i świetnie się spisali

Zgłoś | Cytuj | Link

12 marca 2017, 20:09

W naszym przypadku było trochę prościej - firma, która wybudowała nam cały dom zajmowała się także jego wykończeniem - łazienki, kuchnia i salon. Mieliśmy własne pomysły a oni nam fajnie doradzili co i jak można zrobić, żeby to było funkcjonalne i jakoś wyglądało ;) firmę polecam - na stronie są zdjęcia aranżacji (http://www.fachman.mielec.pl/wnetrza-4)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2017, 13:58

Ja z własnego doświadczenia zdecydowanie polecam skorzystanie z pomocy firmy projektującej wnętrza. Ja współpracowałam z www.woprojekt.pl i wiem, że warto. Na początku myślałam, że to zbędny wydatek i zaczęłam sama urządzać mieszkania. Zmieniłam zdanie jak nie mogłam sobie poradzić z kuchnią :D szkoda nerwów i czasu

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy są eksperci? Liczba postów: 51 Grupa: Wykańczamy... „Powrót do grupy: Wykańczamy budynek” odnosi się do etapu prac budowlanych, w którym przechodzi się do finalnego wykończenia obiektu po zakończeniu głównych rob...
  • Płyty elewacyjne - produkcja Liczba postów: 7 Grupa: Wykańczamy... Znalazłem tę stronę przez reklamę w aplikacji mobilnej i pomyślałem, że dam jej szansę. Okazało się, że całkiem sensownie opisuje dostępne bonusy. Najlepsze był...
  • discover desi cam girl online communities Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... desi cam girl creators attract audiences interested in culturally familiar personalities and interactive online experiences. many viewers appreciate live engage...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 30 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
  • Jaki nawilżacz powietrza wybrać? Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz czegoś do sypialni albo domowego biura, to warto zwrócić uwagę nie tylko na parametry, ale też na kulturę pracy. Ostatnio widziałam ciekawy model....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21156 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 472

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */