Architekt

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

20 lipca 2022, 12:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Architekt Kraków - Z jakim architektem z okolic Krakowa współpracowaliście i moglibyście polecić tę współpracę? Szukam kogoś z doświadczeniem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 września 2022, 15:40

Polecam świetną moim zdaniem firmę www.architetto.pl Architekt wykonał genialny projekt całego wnętrza i sprawnie wszystko zostało wprowadzone w życie. Wykonane prace uważam za bardzo solidne, a efekt finalny wyszedł lepiej niż sobie wyobrażałam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2023, 22:41

Szanowni Państwo,
Przed podjęciem współpracy z architektem warto dokładnie określić własne oczekiwania i sprawdzić, jaki styl aranżacji nam najbardziej odpowiada. Dzięki temu osiągniemy lepszy efekt, unikniemy błędów aranżacyjnych. Dużo inspiracji można zaczerpnąć ze strony https://www.sniezka.pl/poradniki/. Znajdują się tam również informacje na temat produktów, jak również porady techniczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2025, 15:29

Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która obiecuje złote góry, ale postanowiłem sprawdzić. Okazało się, że mają całkiem przyzwoity wybór gier, szczególnie te z motywami polskiej kultury. Jako mieszkaniec Wielkopolski doceniam takie lokalne akcenty. Najlepsze było to, że już po kilku dniach udało mi się odrobić początkową stratę i jeszcze trochę zarobić. Teraz gram regularnie, głównie wieczorami po pracy.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2025, 05:38

https://www.velbehag.org/2025/05/06/a-legjobb-karacsonyi-pro mociok-online-kaszinokban-5/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lipca 2025, 20:24

Howdy! This blog post could not be written much better! Going through this article reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I will forward this information to him. Fairly certain he'll have a good read. Many thanks for sharing!

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lipca 2025, 07:47

ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 sierpnia 2025, 04:04

4M Dental Implant Center
3918 Ꮮong Beeach Blvd #200, Ꮮong Beach,
CA 90807, United Stаtеs
15622422075
best cosmetic dentistry

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2025, 17:34

Cabinet IQ Foort Myers
7830 Drew Cir Ste 4, Fort Myers,
FL 33967, United Ꮪtates
12394214912
Solidwood

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2025, 07:30

Rochester Concrete Products
7200 N Broadway Ave,
Rochester, MN 55906, United Ⴝtates
18005352375
Concdrete patio arrangements

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• gdzie kupić firany i zasłony Liczba postów: 196 Grupa: Wykańczamy... Jeśli szukasz inspiracji do stworzenia pięknych dekoracji okiennych, warto zwrócić uwagę na propozycje firany Kurnik. Marka ta oferuje szeroki wybór estetycznie...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 47 Grupa: Wykańczamy... Fajnie wygląda oferta Energycool, jeśli ktoś myśli o klimatyzacji czy nowoczesnych systemach chłodzenia. Strona jest przejrzysta, pokazują produkty i rozwiązani...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 25 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • Czy są eksperci? Liczba postów: 12 Grupa: Wykańczamy... Hej, miałem ten sam dylemat i pomogła mi strona, gdzie znalazłem pełną ofertę Hennessy. Dzięki temu łatwo porównałem edycje i wybrałem coś dla siebie. Dla osób....
  • Ile czasu zajęła kompleksowa budowa domu? Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Bardzo istotnym elementem robót ziemnych przy budowie domu są badania geotechniczne. Dzięki nim można określić nośność gruntu, jego warstwową budowę oraz obecno...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20489 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 207

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >