Architekt remont mieszkania

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

26 lipca 2021, 14:40

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie. Razem z mężem planujemy remont mieszkania i poszukujemy jakiegoś dobrego architekta, który mógłby nam coś doradzić. Możecie coś polecić? Z góry dzięki za odpowiedzi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2021, 11:16

Jeśli szukacie porad dotyczących remontu to może warto skorzystać z internetu? Są poradniki dotyczące remontu https://www.meble.pl/poradnik/remont/, które mają w sobie wiele sprawdzonych informacji i rad dotyczących remontowania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 sierpnia 2021, 15:30

Użytkownik Lakshan napisał: Witajcie. Razem z mężem planujemy remont mieszkania i
poszukujemy jakiegoś dobrego architekta, który mógłby
nam coś doradzić. Możecie coś polecić? Z góry dzięki
za odpowiedzi.

Trochę poszukałam i natrafiłam na tego: https://www.zinstudio.pl/ Czy możecie coś jeszcze polecić?

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2021, 10:10

Czasami wsparcie dotyczące remontu jest niezbędne aby wszystkie prace przeprowadzić dobrze. Przykładowo jak chcemy zamontować nowy kominek, to warto mieć dobry projekt.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2021, 10:15

Review Truyện Slam Dunk xem phim trực tuyến kênh todayNhưng cậu lại là một trong các những chuyển động viên chuyên nghiệp ngồi dự bị ở các trận đấu, chính bản thân Haruyoshi Ohkado cũng không biết mình có thời cơ nà hay không. Cho đến một ngày cậu được Hazuki Minagawa – quản lí lý của nhóm bóng nằm trong CLB ngôi trường Toryo mộ..

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2021, 18:05

Ja tam sam się biorę za takie remontowe roboty. Tematy malowania, kafelkowania czy układania paneli to nic trudnego.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2021, 18:23

Dla mnie sam wybór paneli jest trudny, a co dopiero kładzenie ich. Użytkownik Gość: Kamilson napisał: Ja tam sam się biorę za takie remontowe roboty. Tematy
malowania, kafelkowania czy układania paneli to nic
trudnego.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2021, 18:52

jak się ma podstatwowe narzędzia to nie ma w tym problemu. niemniej zamówić fachowca jest bezpieczniej.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2021, 18:53

Użytkownik Gość: Darekmat napisał: Dla mnie sam wybór paneli jest trudny, a co dopiero
kładzenie ich. Użytkownik Gość: Kamilson napisał:
Ja tam sam się biorę za
takie remontowe roboty. Tematy

malowania, kafelkowania czy układania paneli to nic

trudnego.

No jak ktoś o tym pojęcia to czemu nie. Jeszcze osoba któea nic nie wie na temat kładzenia paneli może sobie pomóc różnymi poradnikami na yt ale kładzenie kafli to już wyższy poziom

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2021, 22:34

Ja zapłaciłem w biurze projektowym za projekt, według którego ma być wykonany remont

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pieniądze - inwestowanie Liczba postów: 388 Grupa: Trudne tema... Od dłuższego czasu lokuje pieniądze w złoto.
  • klimatyzator w biurze jaki? Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Szukam klimatyzacji do małego biura (ok. 50–60 m², kilka pomieszczeń). Co lepiej – pojedyncze splity czy multi-split? I jakie firmy warto brać pod uwagę, żeby t...
  • kontenery budowlane Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Potrzebowałem kontenera na plac budowy, żeby mieć bezpieczne miejsce na dokumenty i narzędzia. Trafiłem na kontenery budowlane i okazały się strzałem w dziesiąt...
  • Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 374 Grupa: Trudne tema... Ciężko mi teraz znaleźć czas na moje hobby. Po prostu go nie mam. Mam czas na gry tylko okazjonalnie. I nawet wtedy nie są to gry strategiczne ani nawet strzela...
  • Montaż haków holowniczych Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... W moim przypadku hak był potrzebny głównie pod bagażnik rowerowy, ale szybko okazało się, że to przydaje się do wielu rzeczy. Sprawdziłem Haki holownicze od Pez...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20346 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 270

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >