Automatyka do bramy

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

16 sierpnia 2018, 16:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej! Chcę was prosić o poradę w kwestii wyboru automatyki do bramy . Nie wiem na jaką firmę się zdecydować . czytałem że świetna jest firma nice https://www.nice.pl/kategoria/automatyka-do-b ram-garazowych ponoć jakość sprzętu jest na najwyższym poziomie, wiele osób chwali ich sobie . Ktoś ma od nich naped do bramy ?

Ten post był edytowany przez bibi2 dnia: 16 sierpnia 2018, 16:06
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 stycznia 2019, 11:37

Nie, ale mam benincę i sobie kolejną zimę chwalę Ta firma montowała http://bramyiogrodzenia.rakstal.pl/dla-domu/n apedy/napedy-do-bram-beninca/. Bramę też zrobili ;)

Ten post był edytowany przez budującakobieta dnia: 10 stycznia 2019, 11:39
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 lutego 2019, 10:38

Podstawowa kwestia to wybrać odpowiedni napęd, automatykę do bramy, tak aby była jak najmniej awaryjna i posłużyła nam przez lata. Nie sugerujmy się samą ceną, bo w tym przypadku to nie wszystko.

MBM.org.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2021, 21:40

jakie firmy polecicie jeszcze?

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2024, 14:37

Zainstalowałem bramę garażową od Agmar i jestem zachwycony. Solidna konstrukcja i elegancki wygląd. Szczegóły na http://agmarokna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• How to find the best assignment writing service in... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... To find the best Assignment Writing Service in UAE, start by doing thorough research about these service providers. Once you are done with the research, compare...
  • Kamień naturalny w domu Liczba postów: 99 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
  • Jak długo schną tynki? Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Też miałem problem z wilgocią w nowym domu i długo nie mogłem nic malować. W pewnym momencie postanowiłem odciągnąć myśli od tych problemów i natknąłem się na h...
  • Architekt Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... ZWCAD ma bardzo podobne skróty i interfejs jak AutoCAD, więc wchodzisz bez nauki od nowa.
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 42 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20366 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 188

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >