Bateria łazienkowa o geometrycznym motywie

« Powrót do artykułu: Bateria łazienkowa o geometrycznym motywie | « Powrót do grupy: Wnętrza

28 września 2011, 13:34

Zgadzam sie: good 0 bad

jeszcze nie spotkalem sie z bateria czy to lazienkowa czy to kuchenna aby powalila mnie swoim designem na kolana, podchodze do tego jakos tak sceptycznie, leci woda to najwazniejsze

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 września 2011, 15:39

niby racja no ale w sumie nie są złe z tych prostych ;P

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 czerwca 2013, 11:18

Sądzę, że lepsze nie jest ci potrzebna, zobacz niżej. Valvex ma dobre baterie, z długą gwarancją. Powinna wam odpowiadać ;-)

Źródło: http://e-inclusive.pl/product.php?id_product= 2012

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2013, 11:37

Do łazienki polecam baterie wannowo-natryskowe dwuuchylne firmy Roca z serii Loft. Polecam je, ponieważ każda głowica wyposażona została w technologię Soft Turn, która zapewnia kontrolę przy regulacji strumienia wody i pozwala ustawić pożądaną temp. i ciśnienie wody.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2015, 20:24

Co sądzicie o bateriach łazienkowych oferowanych przez Invenę? www.invena.pl - tak się zastanawiam nad kupnem, bo wyglądają naprawde solidnie i fajnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 kwietnia 2017, 23:06

Hej. Jeśli o mnie chodzi to parę razy zdarzyło mi się kupować rzeczy do takich instalacji przez internet i ostatnio robiłem zlecenie dla szpitala to specjalne baterie zamawiałem w hurtowni Swatt (swatt.pl). Dobra obsługa, a sama bateria idealnie się nadaje do szpitalnych łazienek. Długa, praktyczna, wygodna w montażu. Warto u nich się rozejrzeć.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 sierpnia 2019, 08:53

No to w takim razie koniecznie sprawdź propozycje ze strony producenta https://sklep.sotbe.com Jak dla mnie to rzeczywiście jeden z najlepszych przykładów jeśli chodzi o jakość wykonania, trwałość, ale również wydajność bo mają nie tylko baterie umywalkowe, ale również wannowe, czy prysznicowe które naprawdę fajnie się sprawdzają i co najważniejsze dostępne są w różnych wersjach tych klasycznych, jak i bardziej geometrycznych. Dlatego jak znajdziesz wolną chwilę to koniecznie sprawdź i zapoznaj się z danymi technicznymi które również są potwierdzeniem wysokich standardów.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2022, 11:20

Bateria jak każdy element wyposażenia, musi pasować do całej stylistyki. Ale teraz naprawdę jest w czym wybierać i bez problemu można znaleźć coś atrakcyjnego i funkcjonalnego. Sporą popularnością w nowoczesnych łazienkach cieszą się baterie umywalkowe ścienne. Popatrzcie na modele dostępne w Porcelanico https://porcelanico.pl/pol_m_ARMATURA_Baterie -Umywalkowe_Scienne-199.html. Takie baterie są nie tylko estetyczne i stylowe, ale też praktyczne i funkcjonalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Panele podłogowe Liczba postów: 325 Grupa: Wnętrza Panele winylowe są dziś dostępne w dziesiątkach wykończeń: od klasycznych długich desek, przez modne jodełki, aż po wzory kamienia czy betonu w dużych formatach...
  • Jaki stół wybrać? Liczba postów: 95 Grupa: Wnętrza Czy wiecie, która firma posiada w swojej ofercie płyty meblowe i zawiasy? Głównie interesuje mnie płyta hdf. Jakiś czas temu znalazłam w Internecie firmę KORNER...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 91 Grupa: Wnętrza I especially agree about the importance of textiles. A well-chosen throw or some interesting cushions can instantly change the whole feel of a room. And the per...
  • Elegancki pomysł na przedpokój Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Szukając mebli do przedpokoju, które połączą styl i funkcjonalność. To w i-meble znajdziesz mnóstwo kolekcji, od prostych szafek po całe zestawy. Idealne, by po...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 15 Grupa: Wnętrza Dobre meble medyczne to podstawa w opiece nad osobami starszymi. Warto wcześniej dowiedzieć się, na co zwracać uwagę przy ich zakupie. Meble medyczne dla senior...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20007 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 347

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >