| offline  Japon fachowiec  | |
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  robercik doświadczony  | My mamy cały secik od grohe, od baterii kuchennych po prysznicowe;) oglądaliśmy tez inne ale akurat jak byliśmy w hydropie to mieli fajną baterię grohe z termostatem no i się na nią zdecydowaliśmy bo raz że fajnie i porządnie zrobiona, a dwa – niweluje ryzyko za groącej wody(to akurat była nasze największa zmora) | 
|  | |
| Reklamy Google | |
|  Gość: Karmelka praktykant | Mnie ostatnio spodobała się bateria łazienkowa na lazienki-rea.com.pl. Teraz jeszcze muszę przekonać męża, że potrzebujemy nowej baterii :P | 
|  | |
| offline  Victori_pl fachowiec  | |
|  | |
| offline  Sarge fachowiec  | Sporo tego jest na rynku w tej chwili my się poważnie zastanawiamy nad remontem łazienki no i zakupem akcesoriów głównie w Silla wczoraj przeglądałem ofertę baterii łazinkowych jakie mają no i muszę przyznać, że zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie, do tego sama marka jest bardzo ceniona jeśli chodzi o jakość wykonania, a to też istotne bo chyba nikt po roku by nie chciał wymieniać takiej baterii. | 
|  | |
| Reklamy Google | |
| offline  Piotrek122 kierownik  | Ja polecam zajrzeć do sklepu Sotbe.com posiada naprawdę bardzo spory wybór baterii łazienkowych jak i kuchennych. Sam u nich kilka miesiący temu zamawiałem baterie łazienkowe i jestem bardzo zadowolony z jakości jak i z ceny, bo w porównaniu do konkurencji była bardzo niska | 
|  | |
|  Gość: ByronVeist praktykant | |
|  | |
| offline  joanna6 fachowiec  | Jeśli chodzi o wybór armatury łazienkowej to polecam też odwiedzić takie miejsce jak hurtownia hydrauliczna lublin https://hap.pl/ . Oni specjalizują się w takiej sprzedaży - zarówno dla klientów indywidualnych, jak i klientów firmowych. U nich na pewno znajdziecie wiele ciekawych propozycji. | 
|  | |
| offline  schwarzowa kierownik  | Mi ostatnio bardzo spodobały się baterie wannowe wolnostojące w sklepie internetowym https://www.lazienkiabc.pl/Baterie-wannowe-c1 57. Czy ktoś z Was miał może okazję robić zakupy w tym sklepie? I jak wrażenia? Czy stosunek ceny do jakości jest tam ok? | 
|  | |
|  Gość: Booatmox praktykant | |
|  | 
Baterie dla twojej łazienki
« 
				Powrót do artykułu: Baterie dla twojej łazienki | « 
				Powrót do grupy: Wnętrza

Ostatnio na forum
- Jakie baterie łazienkowe wybrać? Estetycznie i eko... Liczba postów: 9 Grupa: Wnętrza Nowoczesna łazienka wymaga odpowiedniej baterii, nie ma wątpliwości. Chromowana – ponadczasowa i praktyczna, czarna – odważna i designerska. Więcej o plusach i....
- Remont łazienki: Nowa łazienka w wiekowym domu Liczba postów: 33 Grupa: Wnętrza Remontując łazienkę, warto rozważyć rozwiązanie typu prysznic bez brodzika — to nowoczesna opcja, która daje uczucie większej przestrzeni i lepiej wpisuje się w...
- 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 96 Grupa: Wnętrza I especially agree about the importance of textiles. A well-chosen throw or some interesting cushions can instantly change the whole feel of a room. And the per...
- Nowa łazienka bez remontu? Wystarczy farba i odrob... Liczba postów: 2 Grupa: Wnętrza Jeśli jesteś na etapie remontu łazienki, warto pamiętać, że połączenie funkcjonalnych rozwiązań z estetyką potrafi zdziałać cuda. Kluczem są dobrze dobrane elem...
- Nowoczesne tapety o wyjątkowym wzornictwie Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Kolor można zmienić, właścicielowi ma to odpowiadać. Ten błękit jest wyrazisty. Oczywiście wszystko jest kwestią gustu. Sam wzór jest ciekawy, ale być może cała...