Baterie dla twojej łazienki

« Powrót do artykułu: Baterie dla twojej łazienki | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

30 maja 2015, 17:02

Zgadzam sie: good 0 bad

U mnie mam podobnie, z tym, ze mam baterię Roca. Podobnie się błyszczą od chromu, i dzięki technice można zaoszczędzić na wodzie :).

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2016, 08:35

My mamy cały secik od grohe, od baterii kuchennych po prysznicowe;) oglądaliśmy tez inne ale akurat jak byliśmy w hydropie to mieli fajną baterię grohe z termostatem no i się na nią zdecydowaliśmy bo raz że fajnie i porządnie zrobiona, a dwa – niweluje ryzyko za groącej wody(to akurat była nasze największa zmora)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 kwietnia 2016, 12:57

Mnie ostatnio spodobała się bateria łazienkowa na lazienki-rea.com.pl. Teraz jeszcze muszę przekonać męża, że potrzebujemy nowej baterii :P

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2016, 10:11

Baterie do łazienki i generalnie akcesoria do jej wyposażenia w najwyższej klasie i jakości,znajdziecie również na www.Victori.pl zapraszamy serdecznie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2016, 13:41

Sporo tego jest na rynku w tej chwili my się poważnie zastanawiamy nad remontem łazienki no i zakupem akcesoriów głównie w Silla wczoraj przeglądałem ofertę baterii łazinkowych jakie mają no i muszę przyznać, że zrobiły na mnie bardzo pozytywne wrażenie, do tego sama marka jest bardzo ceniona jeśli chodzi o jakość wykonania, a to też istotne bo chyba nikt po roku by nie chciał wymieniać takiej baterii.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2020, 09:00

Ja polecam zajrzeć do sklepu Sotbe.com posiada naprawdę bardzo spory wybór baterii łazienkowych jak i kuchennych. Sam u nich kilka miesiący temu zamawiałem baterie łazienkowe i jestem bardzo zadowolony z jakości jak i z ceny, bo w porównaniu do konkurencji była bardzo niska

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2020, 09:24

IT'S TODAY!!! Free shipping on orders over AU$45.00
Swimwear, Dresses, Gothic Style,, Tops, Intimates & Lingerie, Bottoms, Sweaters & Cardigans, Jumpsuits & Rompers, Outerwear, Activewear.
http://ali.pub/4rzldy

Zgłoś | Cytuj | Link

4 czerwca 2020, 10:15

Jeśli chodzi o wybór armatury łazienkowej to polecam też odwiedzić takie miejsce jak hurtownia hydrauliczna lublin https://hap.pl/ . Oni specjalizują się w takiej sprzedaży - zarówno dla klientów indywidualnych, jak i klientów firmowych. U nich na pewno znajdziecie wiele ciekawych propozycji.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2020, 22:16

Mi ostatnio bardzo spodobały się baterie wannowe wolnostojące w sklepie internetowym https://www.lazienkiabc.pl/Baterie-wannowe-c1 57. Czy ktoś z Was miał może okazję robić zakupy w tym sklepie? I jak wrażenia? Czy stosunek ceny do jakości jest tam ok?

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2020, 04:41

buy finpecia can i buy cipro online azithromycin 250 zoloft uk buy flagyl advair 230 21 mcg

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 181 Grupa: Wnętrza Swoją drogą, fajne jest, jak małe zmiany w sypialni mogą odmienić całe wnętrze. Myślałam o tym, żeby dodać kilka nowoczesnych elementów. Zastanawiam się na przy...
  • Higiena w parze ze zdrowiem Liczba postów: 19 Grupa: Wnętrza Temat zdrowia obejmuje wiele aspektów, w tym dbanie o jamę ustną. Ortodoncja to coś więcej niż tylko prostowanie zębów, może pozytywnie wpłynąć na ogólny stan z...
  • Tapeta czy plakat, co najlepiej ozdobi Twoją ścian... Liczba postów: 69 Grupa: Wnętrza Ja jestem dużym fanem ciekawych motywów na plakatach i w mojej opinii jeżeli będziecie szukali takich propozycji do swojego wnętrza to warto odwiedzić On my Wal...
  • Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 33 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Wyposażenie biura. Produkcja mebli Liczba postów: 54 Grupa: Wnętrza Przy bardziej wymagających zastosowaniach przemysłowych zwykły pistolet może już nie wystarczyć, dlatego zainteresowałem się systemami do topienia kleju. Seria....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21483 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 406

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */