Gość: tek praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google |
Bitwa o dom - nowe domy na Villa Campina
«
Powrót do artykułu: Bitwa o dom - nowe... | «
Powrót do grupy:
Ostatnio na forum
- jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 1197 Grupa: Technologie... Thanks for sharing a wonderful article, you need to check out live cricket tv and watch now
- Jaki dom wybrać, aby połączyć funkcjonalność i sty... Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Projekt idealnego domu powinien łączyć piękno z wygodą. Na Jaki dom znajdziesz artykuły, które pomagają dobrać rozwiązania architektoniczne dopasowane do codzie...
- Kalkulator kredytowy Liczba postów: 7 Grupa: Finansowani... łusznie, taki kalkulator to podstawa przy planowaniu budowy. Ja przy okazji kredytu od razu policzyłem też koszty ogrzewania, bo to później robi ogromną różnicę...
- Mieszkania i domy na obrzeżach miasta Liczba postów: 15 Grupa: Mieszkania... Ja też mieszkam kilka kilometrów od centrum i szczerze mówiąc, to była jedna z lepszych decyzji. Mam więcej spokoju, ciszę, a przy dobrze zaprojektowanym domu k...
- Podgrzewanie podczerwienią Liczba postów: 2 Grupa: Ogrzewanie... Mam u siebie ogrzewanie podczerwienią w formie folii grzewczych Red Snake od Kadela Projekt i naprawdę polecam. Ciepło jest równomierne, nie wysusza powietrza i...