![]() Gość: Donavan praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() polaaa praktykant
![]() |
gdzie mozna kupic najlepsze i najtansze bramy??w lubuskim?ktos wie??www.nowygorzow.pl |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() kris1973 praktykant
![]() |
|
| |
offline ![]() k.krysinski majster
![]() |
Witam |
| |
offline ![]() Beta1 doświadczony
![]() |
Najwygodniejsza jest brama przesuwna zautomatyzowana. Trzeba
jednak najpierw sprawdzić, czy odsuwające się skrzydło
ma się gdzie schować (czy na prawo lub lewo od bramy mamy
jeszcze tyle własnej posesji). Jeśli nie, to rozwiązaniem
jest brama uchylna dwuskrzydłowa, którą najlepiej od razu
kupić z automatem (dorabianie go potem może bramę
"oszpecić"). |
Ten post był edytowany przez Beta1 dnia: 30 sierpnia 2012, 12:21 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() maniek_z praktykant
![]() |
Kiedyś wydawało mi się, że brama, która ma napęd to przesada... że trzeba być naprawdę wyjątkowo wygodnym. Głupi byłem, jest to świetne i bardzo użyteczne rozwiązanie. Ja u siebie mam akurat z FAACa, ale tych napędów jest dużo, w różnych rozmiarach i w różnych cenach. Moim zdaniem to jest w ogóle podstawa bo nie dość, że człowiek nie musi się fatygować to jeszcze podnosi to poczucie bezpieczeństwa. Kiedyś w jednym sklepie usłyszałem coś takiego "jaka brama taki dom". Coś w tym chyba jest. |
| |
![]() Gość: Maciek Mater praktykant |
|
| |
offline ![]() Jarmus doświadczony
![]() |
|
| |
![]() Gość: Tegers praktykant |
|
| |
![]() Gość: Tejersa praktykant |
|
|
Brama i okolice
«
Powrót do grupy: Zagospodarowanie terenu
Ostatnio na forum
- Mini ogródek pod blokiem Liczba postów: 20 Grupa: Zagospodaro... Kupiłem tam ostatnio akcesoria do pilarki i wszystko przyszło szybko, dobrze zapakowane, bez problemu. https://cedrus.com.pl trzyma poziom, przynajmniej z mojeg...
- Wycinka drzew Białystok Liczba postów: 3 Grupa: Zagospodaro... W Krakowie niełatwo o fachowców od drzew, którzy wiedzą, co robią i robią to bezpiecznie. Dlatego warto sprawdzić tych, co ogarniają temat jak należy: pielęgnac...
- Mała altana czy duży parasol? Liczba postów: 85 Grupa: Zagospodaro... jeśli zdecydujesz się na parasol i szukasz czegoś bardziej eleganckiego to zobacz sobie tutaj https://www.kler.eu/pl/c/parasole-ogrodo we.
- Garaż a może lepiej wiata? Liczba postów: 131 Grupa: Zagospodaro... Firma Amigo od lat zajmuje się produkcją konstrukcji stalowych, a ich oferta obejmuje także solidne garaże z drewna impregnowanego osadzone na stalowej ramie. C...
- Jaką kostkę położyć ? Liczba postów: 174 Grupa: Zagospodaro... Najlepiej poszperać w internecie i poczytać o tym więcej.