Całoroczny ogród - jak zbudować oranżerię

« Powrót do artykułu: Całoroczny ogród - jak zbudować... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

1 sierpnia 2014, 21:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Taka oranżeria to naprawdę świetna sprawa. Sama od niedawna mam u siebie ogród zimowy i zdecydowanie nie żałuję inwestycji bo jest to teraz moje ulubione miejsce. Przy okazji polecam firmę Drebud, która wykonała dla mnie tą oranżerię, bardzo solidna firma a do tego stosunkowo tania, a wiadomo że w przypadku ogrodu zimowego solidne wykonanie jest bardzo ważne i pomoże uniknąć nieszczelności i innych usterek. Odradzam samodzielne wykonanie, bo jeśli nie jest się fachowcem, łatwo zepsuć nie tylko ogród ale przy okazji także dom.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 listopada 2017, 09:51

Zgadzam sie: good 0 bad

Moja siostra w swojej willi ma taką oranżerie to powiem wam, że idealne miejśce na kawkę i książkę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ogrzewanie podłogowe - instalacja grzewcza, która... Liczba postów: 30 Grupa: Budowa i re... Податок на додану вартість є одним із найскладніших для підприємців і бухгалтерів. І справа не лише в необхідності правильно розрахувати його за коректною ставк...
  • Brama garażowa z napędem Liczba postów: 426 Grupa: Budowa i re... Dla mnie istotne jest, żeby produkty, których używam do konserwacji bramy, były nie tylko skuteczne, ale też łatwe w aplikacji i trwałe. Na https://dbamyobramy....
  • Funkcjonalny obiekt użytkowy Liczba postów: 2 Grupa: Budowa i re... Ta kamerka w czujniku ruchu to bardzo fajne urzadzenie, mi udalo sie ja kupic za 280 zł: www.alfatronik.com.pl/kamera-ukryta-w-cz ujniku-dymu-z-detekcja-ruchu-p-...
  • Elewacja domu Liczba postów: 174 Grupa: Budowa i re... To praktyczne pytanie o elewację domu, gdzie użytkownicy prawdopodobnie dzielą się poradami dotyczącymi wyboru materiałów, technik ocieplenia i estetyki wykończ...
  • Wybierz nowoczesną elewację domu – poznaj nasze 3... Liczba postów: 3 Grupa: Budowa i re... "Szanowni Państwo, Elewacja domu przede wszystkim powinna być trwała. Rekomenduję wybór płytek klinkierowych King Klinker. Kolekcje można obejrzeć na stronie ht...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21261 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 540

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */