Ceny mieszkań w okresie wakacyjnym.

« Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

21 lipca 2010, 13:06

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy to prawda, że w sezonie wakacyjnym ceny mieszkań nieco się obniżają?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 sierpnia 2010, 23:51

chyba nie ma wachan cen miedzy okresem wakacyjnym, a nie-wakacyjnym

chyba ze o czyms nie wiem ?!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 sierpnia 2010, 10:40

Nie no raczej nie ma, wręcz przeciwnie czytałam, że podczes wakacji ceny nieruchomości maja spadki cen, podobno to ostatnie podrygi kiedy można kupić tanie mieszkanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

3 września 2010, 16:38

ceny na pewno nie zmieniaja sie ze wzgledu na okres wakacyjny

Zgłoś | Cytuj | Link

13 października 2010, 11:05

A ja czytałam w gazecie że w okresie wakacyjnym ludzie chętniej kupują mieszkania dlatego te idą nieco w dół. Wiadomo że nie są to jakieś radykalne spadki ale zawsze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 października 2010, 13:24

Jeśli już chodzi o to pytanie to mogą iść w dół ale minimalnie. Teraz już nie spodziewajmy się spadków cen mieszkań, narazie stoją w miejscu ale mogą spowrotem iść w górę

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2012, 12:46

Nie wiem skąd taki wniosek - może ceny najmu? Bo wtedy studenci z miast wyjeżdżają? W tej chwili w nieruchomościach nie jest za wesoło. Widzieliście bazy jartomu i ceny magazynów. Wszystko mocno poleciało ;/

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2012, 01:10

Wiem, że Robyg robił wyprzedaże spore, ale teraz znowu mają w weekend dni otwarte, byli dopiero na Expo, to może znowu będą coś obniżać. A spadki są generalnie w wakacje zawsze, wtedy wszyscy myślą o urlopach, nie o mieszkaniach. Teraz to może wyhamować z końcem września jak się sezon skończy.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2012, 11:17

Wszystko mocno poleciało, ale zobaczycie ile poważnych transakcji zawarto od mojego ostatniego wpisu - a Jartom ma kolejne takie nieruchomości w swojej bazie. Rok może się zakończyć naprawdę ciekawymi transakcjami. Zobaczymy.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2012, 14:43

Spadki cen u deweloperów tak na prawdę od okresu są najmniej uzależnione, trzeba po prostu obserwować rynek i się wstrzelić w odpowiednim momencie, nikt przecież nie kupuje mieszkania chwilę po decyzji o jego zakupie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Mieszkania pod wynajem Liczba postów: 46 Grupa: Rynek pierw... Zależy w jakim mieście. Ale dla tych co dopiero zaczynają podsyłam małą ściągę: https://www.dopoznania.pl/warszawa/pl/wy najmij_i_zarabiaj_jednak.html
  • Niezbudowane mieszkanie Liczba postów: 17 Grupa: Rynek pierw... Szukając mieszkania w stanie deweloperskim, warto wcześniej ogarnąć sobie temat wykończenia i tego, ile rzeczy trzeba będzie później ogarnąć. Samo kupno to dopi...
  • Wynajem mieszkań - Warszawa Liczba postów: 22 Grupa: Rynek pierw... Z punktu widzenia porządku w papierach liczy się poprawny wzór umowy i komplet oświadczeń. Na https://r4r.pl/co-to-jest-najem-okazjona lny-wzory-i-zasady-wspolpr...
  • Mieszkania pod klucz Liczba postów: 31 Grupa: Rynek pierw... Szanowni Państwo, osoby aranżujące nowe mieszkanie powinny zwrócić uwagę na wyjątkową trwałość prawdziwego klinkieru. Różnorodność naszych płytek pozwala zreali...
  • Czy mieszkania będą teraz drożeć ? Liczba postów: 17 Grupa: Rynek pierw... Dalej można moim zdaniem znaleźć tanie oferty mieszkań. Ja swoje nowe lokum znalazłem na stronie firmy Dombud. Muszę przyznać, że posiadają bardzo szeroką ofert...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21131 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 491

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */