Co sądzicie o Self Storage?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7  ▸

28 października 2020, 19:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja uważam, że self storage to świetne rozwiązanie zarówno dla firm, jak i osób prywatnych. W Katowicach takie usługi świadczy na przykład firma https://rozarent.pl/. Polecam w wolnej chwili zapoznać się z jej ofertą :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 listopada 2020, 12:38

Firma, w której pracuję jako przedstawiciel wynajęła magazynek w Less Mess i jestem mega zadowolony, po gadżety reklamowe przyjeżdżam o której mi się podoba.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 listopada 2020, 10:47

Przechowuję już jakiś czas w Less Mess Storage i mogę polecić z własnego doświadczenia, przemiły personel, na miejscu sklep z kartonami, toaleta, wózki drabiny. Wszystko żeby sprawnie pakować paczki dla klientów.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2020, 17:39

dla mnie self storage to mega wygodne rozwiązanie. korzystam z less mess storage we wrocławiu i jestem zachwycony. warunki do przechowywania super, cenowo też jak najbardziej korzystnie, miła obsługa, nie ma do czego się przyczepić. jakość usług wręcz zachodnia :) polecam less mess

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lutego 2021, 13:23

Ja wynajmuje w Less Messie w Kraków Kryspinów i jestem mega zadowolona że coś takiego w końcu powstało, często odbywam podróże służbowe i szukałam takiego miejsca gdzie będę mogła przechować przez jakiś czas najważniejsze rzeczy domowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 marca 2021, 11:47

wynajmuje w less messie polecam ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

22 marca 2021, 13:28

Ja wynajmuję od roku w Less Mess na Dąbrowskiego i jestem bardzo zadowolony. Świetna cena i rewelacyjne warunki dla mebli i towaru :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2021, 14:14

ja jestem z okolic Warszawy i również korzystam z box-storage. Jestem bardzo zadowolony. Szczerze polecam, jesli warszawa to tylko ta firma :)

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2022, 08:57

Warto skorzystać - to dobra opcja!

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2024, 15:06

Hej, jeżeli chcecie się przekonać co można przechowywać to zapraszam na www.kontenerek.pl - Kontenerek Self Storage

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Skuteczna reklama dla e-biznesu? Liczba postów: 289 Grupa: Trudne tema... Marketing internetowy potrafi przytłoczyć – tyle narzędzi, kanałów i technik. Dlatego warto czasem sięgnąć po przystępne podsumowanie. Przypadkiem trafiłem na h...
  • Wulkanizacja Liczba postów: 62 Grupa: Trudne tema... Potrzebujecie solidnych materiałów wulkanizacyjnych, które sprostają wymaganiom Waszych pojazdów? To miejsce, które warto odwiedzić: https://swistowski.pl/pl/ F...
  • Hurtownia opakowań Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Hurtownia opakowań - jaką polecacie? Chciałabym zaopatrzyć restaurację w solidne opakowania gastronomiczne na dania na dowóz.
  • elektronarzędzia akumulatorowe Liczba postów: 10 Grupa: Trudne tema... Doodle Jump may be easy to play, but there is no denying the fact that it is highly addictive. When you reach a new score, you feel a surge of satisfaction rus...
  • profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 71 Grupa: Trudne tema... Mój dotychczasowy gabinet niestety zakończył działalność, więc rozglądam się za nowym miejscem, gdzie mogłabym kontynuować leczenie zachowawcze. Na liście pojaw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19814 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 125

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >