![]() Gość: oskar3 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: arczi32 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: mika87 praktykant |
|
| |
offline ![]() Rios majster
![]() |
Kiedyś myślałem, że tylko fachowcy potrafią zrobić porządny taras. A jednak! Z pomocą wypożyczalnia wynajem maszyn budowlanych Poznań udało mi się to zrobić samodzielnie. Miałem wszystko, czego potrzebowałem - zagęszczarkę, poziomicę laserową i kilka innych narzędzi. Pracowałem przez tydzień po pracy i w weekendy. Teraz, kiedy stoję na własnoręcznie ułożonej kostce, mam ogromną satysfakcję. Okazało się, że wystarczy trochę chęci i dostęp do profesjonalnego sprzętu, by spełnić marzenie o własnym tarasie. |
| |
offline ![]() kej_say fachowiec
![]() |
Taras to miejsce, gdzie można odpocząć i cieszyć się świeżym powietrzem. Meble tarasowe są kluczem do stworzenia idealnej przestrzeni na relaks. Dobrze dobrane zestawy wypoczynkowe, leżaki czy stoły mogą nadać wyjątkowy charakter. Szukając inspiracji, fajnie zajrzeć na https://gardenspace.pl/meble-ogrodowe-tarasow e-balkonowe, gdzie znajdziesz różnorodną ofertę. |
| |
Reklamy Google |
Co na taras?
«
Powrót do grupy: Ekspert tarasów
Ostatnio na forum
- Co na taras Liczba postów: 5 Grupa: Ekspert tar... Ostatnio przeglądałem różne pomysły na tarasy i natknąłem się na coś ciekawego: https://homms.pl/taras-narozny-aranzacje -pomysly-inspiracje/ Tarasy narożne wyda...
- Jaki materiał na taras? Liczba postów: 254 Grupa: Ekspert tar... Na taras warto wybrać trwały i estetyczny materiał – popularne opcje to drewno (np. modrzew syberyjski) lub deska kompozytowa WPC, która nie wymaga konserwacji....
- Taras na zimę Liczba postów: 48 Grupa: Ekspert tar... Szanowni Państwo, Zimą taras jest narażony na działanie zmiennych czynników atmosferycznych i wilgoci. Warto więc go odpowiednio zabezpieczyć. Do ochrony drewna...
- Pergole tarasowe Aluhaus Liczba postów: 1 Grupa: Ekspert tar... Cześć, Będę wdzięczny za opinię na temat pergoli tarasowych od Aluhaus. Mamy od nich drzwi teraz myślimy nad pergolą.
- Deski kompozytowe – idealne rozwiązanie na Twój ta... Liczba postów: 3 Grupa: Ekspert tar... Nie ma to jak naturalne drewno. Owszem, kompozyt kusi łatwością utrzymania, ale to drewno daje ten prawdziwy, ciepły klimat. Jako stolarz z 25-letnim doświadcze...