offline fenny doświadczony
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline pegi00 praktykant
|
Ja bym na twoim miejscu wybrała sofę. Narożnik niestety może zająć zbyt dużo miejsca a jak sama piszesz twój pokój jest niezbyt duży. Mnie osobiście bardzo podobają się te sofy arismebel.pl Poza tym klienci mają tu możliwość wyboru zarówno koloru materiału, desenia jak również wymiarów mebli. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline KOSTEK24 fachowiec
|
|
|
| |
offline fenny doświadczony
|
|
| Ten post był edytowany przez fenny dnia: 11 kwietnia 2011, 18:30 | |
|
| |
offline Szalonymax majster
|
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline Taniobuduj_pl doświadczony
|
|
|
| |
offline bazyliszek inżynier
|
|
|
| |
offline gosiab kierownik
|
Powiem Ci, że też zależy czy chcesz później ten
narożnik używać do spania czy tylko jako wypoczynek na
dzień do salonu. |
|
| |
offline Senpo doświadczony
|
|
|
| |
offline pitrek88 kierownik
|
|
|
|
Co wybrać naroznik czy sofę?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Czy kort tenisowy to dobry pomysł? Liczba postów: 27 Grupa: Ciekawe pom... Wpadłam tam przypadkiem i zaskoczyło mnie, jak szczegółowo opisane są różne lokalizacje. Na Ranking kortów do squasha masz wszystko: standard, szatnie, grafiki,...
- Mieszkanie Liczba postów: 52 Grupa: Ciekawe pom... Podstawa to wybrać lokalizację mieszkania. Osiedle Startowe od Ronson Development we Wrocławiu to nowoczesne lokale zaprojektowane z myślą o komforcie i praktyc...
- Stara cegła na ścianie Liczba postów: 226 Grupa: Ciekawe pom... A co sądzicie o cegłach dostępnych na stronie Ceglany Renesans ? Widziałam kilka świetnych wzorów. Wiem, że będą u mnie się doskonale prezentować :)
- Dodatki do domu jako prezent ślubny? Liczba postów: 37 Grupa: Ciekawe pom... No ja myślę, że takie prezenty są super! Bardzo praktyczne
- Polecacie jakąś farbę do malowania ścian ? Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Szukam farby, która nie zostawia smug i łatwo się nakłada. Ktoś coś używał i może polecić?