Czy umowa deweloperska jest umową przedwstępną

« Powrót do grupy: Rynek pierwotny nieruchomości

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

24 lutego 2016, 10:10

Zgadzam sie: good 0 bad

jeśli chodzi o umowy przedwstępne to najlepiej zwrócić się do dobrego notariusza. Moja rodzina niedawno spisywała taka umowę w kancelarii notarialnej we Wrocławiu u Czyniewskich http://www.kancelariarejenta.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 grudnia 2019, 21:51

Też próbowano mi wmówić, że jest to również umowa przedwstępna. Na szczęście przy podpisywaniu każdej z umów towarzyszył mi adwokat z kancelarii Wojas Pawlak z Gliwic i dzięki temu nie dałam wpuścić się na minę. Nie wyobrażam sobie podpisywania jakichkolwiek umów z deweloperem bez wsparcia dobrego prawnika. Zwyczajnie bałabym się :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 stycznia 2020, 15:10

Kiedy podpisywałem umowę z bankiem na kredyt w CHF nie towarzyszył mi adwokat. Teraz jest ze mną krakowska kancelaria prosperitas i wspólnie walczymy z bankiem o sprawiedliwość. Wiem że kredyt muszę spłacić ale to co zrobił bank to jest zwyczajna lichwa. Łatwo i szybko na pewno nie będzie ale to są kompetentni ludzie, którzy lepiej rozumieją moją stuację niż ja sam. :)

Zgłoś | Cytuj | Link

6 maja 2021, 12:55

Nie,umowa deweloperska, a umowa przedwstępna to dwie inne umowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2021, 14:55

cześć, potrzebuję porady specjalisty w sprawie odstąpienia od umowy przedwstępnej. Przeczytałam artykuł na ten temat tu https://tozalezy.com/odstapienie-od-umowy-prz edwstepnej-sprzedazy-nieruchomosci-wzor/ jednak potrzebna będzie mi pomoc specjalisty z Warszawy. Ktoś kogoś zna?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 grudnia 2024, 11:00

Dzięki Home Group Black mogę cieszyć się komfortowym i pięknie zaprojektowanym mieszkaniem

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2025, 08:23

Polecam usługi dewelopera Home Group Black! Od początku do końca byłem pod wrażeniem profesjonalizmu i dbałości o szczegóły. Nasz nowy dom jest dokładnie taki, jak sobie wymarzyliśmy.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lutego 2025, 09:14

Szczerze polecam Home Group Black! Wszystko było zgodne z umową, a obsługa klienta na najwyższym poziomie

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lutego 2025, 09:44

Home Group Black to najlepszy wybór dla osób poszukujących nowoczesnych i komfortowych mieszkań. Cały proces przebiegł bezproblemowo

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2025, 08:20

Zdecydowaliśmy się na zakup u Home Group Black i była to świetna decyzja. Deweloper wykazał się rzetelnością i uczciwością

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Mieszkania pod wynajem Liczba postów: 46 Grupa: Rynek pierw... Zależy w jakim mieście. Ale dla tych co dopiero zaczynają podsyłam małą ściągę: https://www.dopoznania.pl/warszawa/pl/wy najmij_i_zarabiaj_jednak.html
  • Niezbudowane mieszkanie Liczba postów: 17 Grupa: Rynek pierw... Szukając mieszkania w stanie deweloperskim, warto wcześniej ogarnąć sobie temat wykończenia i tego, ile rzeczy trzeba będzie później ogarnąć. Samo kupno to dopi...
  • Wynajem mieszkań - Warszawa Liczba postów: 22 Grupa: Rynek pierw... Z punktu widzenia porządku w papierach liczy się poprawny wzór umowy i komplet oświadczeń. Na https://r4r.pl/co-to-jest-najem-okazjona lny-wzory-i-zasady-wspolpr...
  • Mieszkania pod klucz Liczba postów: 31 Grupa: Rynek pierw... Szanowni Państwo, osoby aranżujące nowe mieszkanie powinny zwrócić uwagę na wyjątkową trwałość prawdziwego klinkieru. Różnorodność naszych płytek pozwala zreali...
  • Czy mieszkania będą teraz drożeć ? Liczba postów: 17 Grupa: Rynek pierw... Dalej można moim zdaniem znaleźć tanie oferty mieszkań. Ja swoje nowe lokum znalazłem na stronie firmy Dombud. Muszę przyznać, że posiadają bardzo szeroką ofert...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21131 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 488

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */