Czy firma wykańczająca wnętrza bierze z góry kasę za projekt?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

19 grudnia 2016, 11:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy firma wykańczająca wnętrza bierze z góry kasę za projekt?
Nie chciałabym płacić póki jeszcze nie wiem czy sie na nich zdecyduję i czy w ogóle będzie mi odpowiadać to, co zaproponują...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 grudnia 2016, 13:43

Ja płaciłem tylko zaliczkę, wiadomo oni też nie chcą za darmo robić ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 grudnia 2016, 09:53

Na pewno jakieś zaliczki niektórzy biorą, ale są też firmy jak tu masz https://www.deconova.pl/bezplatna-konsultacja / gdzie po prostu na początku dostaje się bezpłatną konsultację i myślę, że już w czasie takiej można sie zorientować co i jak będzie płatne, ile za co i więcej co do czasu realizacji takiego wykończenia itd.
Za darmo nie ma nic, ale taka sama konsultacja wstepna, to warto skorzystać

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2016, 08:13

No wiadomo że wezmie część wcześniej nikt w ciemno nie chce robić.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2017, 18:06

Też płaciłem zaliczkę za kazdy etap. Umowę spisz, bez niej ni rusz. Płacąc z góry nie dajesz komuś motywatora do pracy.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lutego 2017, 12:15

Wiadomo że zaliczka jest najlepsza dla obu stron no bo nikt w ciemno nie będzie pracował jak nie wiadomo czy mu zapłacą a jak całość dostaną to też nie będą pracowac bo już nie bedą mieli motywacji, jak ktoś wyżej pisał ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Czy są eksperci? Liczba postów: 47 Grupa: Wykańczamy... UNDER STUDIO to nowoczesne biuro projektowania wnętrz w Warszawie, specjalizujące się w kompleksowej aranżacji wnętrz mieszkań, domów oraz przestrzeni komercyjn...
  • Okna do domu Liczba postów: 73 Grupa: Wykańczamy... Jeśli okna są jeszcze w dobrym stanie konstrukcyjnym, to renowacja może być najlepszym wyborem. Warto zajrzeć na https://domoserwis.pl/renowacja-okien i sprawdz...
  • Plakaty na ścianie Liczba postów: 21 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli chodzi o ciekawe propozycje Plakatów, ale również fototapet, czy również dodatkowych dodatków do wnętrz to na pewno warto zwrócić uwagę na ofertę sklepu....
  • Sklep internetowy Liczba postów: 254 Grupa: Wykańczamy... Nowoczesne żeglarstwo wymaga sprzętu, który sprosta wyzwaniom zarówno na spokojnych jeziorach, jak i otwartych morzach. Pod linkiem https://www.sailservice.pl/....
  • Jakie kotły na paliwo stałe najlepsze? Liczba postów: 26 Grupa: Wykańczamy... Good point! For solid fuel boilers, brands like Viadrus, Attack, and Opop are well worth considering. Key things to look for are fuel flexibility, heat exchange...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20985 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 219

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */