Gość: bambi praktykant |
|
|
| |
| Reklamy Google | |
offline robertb fachowiec
|
Trzeba przede wszystkim sprawdzić czy są takie możliwości techniczne w pionie. Rozumiem, że taki zsyp funkcjonowałby na zasadzie zrzutu ciuchów np. z łazienki na piętrze do pralni w piwnicy. Zastanów się jednak czy warto to robić, bo taki korytarzyk nie może być zbyt wąski z uwagi na ryzyko przypchania, więc zabierze trochę powierzchni. |
|
| |
| Reklamy Google | |
offline widar fachowiec
|
Mój kolega ma właśnie taki zsyp, tyle, że on ma prawie pod sobą pomieszczenie gospodarcze (pralkę). Prawie, bo dokładniej to w dół i przez jedną ścianę. "Tunel" jest szerokości zwykłego komina, więc nie zabiera aż tak dużo miejsca, chociaż zawsze coś. Wiem natomiast, że w swoim domu na bank zrobię coś takiego... :) |
|
| |
offline pieknyolek inżynier
|
Takie coś może być bardzo przydatne. |
| Ten post był edytowany przez pieknyolek dnia: 25 sierpnia 2021, 17:08 | |
|
|
Czy zsyp na bieliznę?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Kamień naturalny w domu Liczba postów: 100 Grupa: Wykańczamy... Poszukuje sklep online, który posiada w swojej ofercie kamienie naturalne. Głównie chodzi mi o chryzokola, topaz i akwamaryn. Czy wiecie gdzie, mogę kupić takie...
- Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 21 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
- Why Do Students Prefer To Seek Help From Professio... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Students enrolled in the NVQ qualifications often struggle with some issues due to which they prefer to seek help from professional NVQ Assignment Writing Help....
- Wyposażenie warsztatowe - porady Liczba postów: 23 Grupa: Wykańczamy... Szukając wyposażenia, które jest nie tylko trwałe, ale i pomaga lepiej organizować przestrzeń w warsztacie. To warto mieć na uwadze meble stalowe CHRISTMANN UND...
- How to find the best assignment writing service in... Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... To find the best Assignment Writing Service in UAE, start by doing thorough research about these service providers. Once you are done with the research, compare...