Dobry moment na meble ogrodowe?

« Powrót do grupy: Meble i dodatki w ogrodzie

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

15 lutego 2013, 17:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Cena jest bardzo niska, ale podejrzewam, że jest ona po prostu przedsezonowa. W sezonie nie ma najmniejszych szans na znalezienie czegoś takiego. Podejrzewam, że w ciągu kilku tygodni cena sie podwoi, więc jeśli chcecie kupować, to tylko teraz.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 lutego 2013, 18:13

To prawda teraz jest ostatni moment na zakup takich rzeczy po promocyjnych cenach zastanawiam się tylko, czy takie jak zachowują się meble rattanowe zostawione w ogrodzie (na tarasie) na zimę (oczywiście zabezpieczone jakąś folią)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lutego 2013, 15:02

My je zamówimy - a mebli w ogrodzie nigdy na zimę nie zostawiamy. Jedynie altanka ogrodowa stoi przez cały rok. Całe pozostałe wyposażenie trafia do domu, z tym będzie podobnie. Podejrzewam, że rattan przetrwa naszą polską zimę, ale wolę tego nie testować ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2013, 20:16

My z mężem kupiliśmy technorattanowe meble już 3 lata temu i ciągle stoją w ogrodzie, nie chowaliśmy ich na zimę, nic im się nie stało, przed sezonem wystarczy przetrzeć wilgotną szmatką i są jak nowe. My swoje zamówiliśmy na rattanart pl Wyglądają naturalnie i elegancko i idealnie zdobią ogród. Polecamy serdecznie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 marca 2014, 09:18

Co prawda sezon ogrodowy już się zaczął, ale nadal warto jest zaglądać do takich sklepów jak http://ogrodolandia.pl/To miejsce w sieci, które powinien odwiedzić każdy , kto szuka pomysłu na odmienienie swojego ogrodu. w sklepie jest duży wybór mebli ogrodowych.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 marca 2014, 23:25

Meble jak meble, nie wiem, pewnie nie zwróciłeś uwagi na huśtawkę z technorattanu w kształcie łzy. Mnie i córkę zachwyciła.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 października 2015, 17:13

To prawda, jak szukac dla siebie i inspiracji i ciekawych rozwiazań jesli chodzi o meble to własnie koniecznie warto zajrzec na stronę Decomanii.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 października 2015, 18:44

W sumie na Decomanii może tez coś w promocji uda się jeszcze znalezc na kolejny sezon.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 marca 2016, 08:49

W zasadzie przed sezonem możemy natrafić na wiele ciekawych promocji i rabatów związanych z ogrodem,czy to w kwestii mebli czy też narzędzi,roślin,sadzonek. Warto zerknąć także na
www.FutureGardens.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2019, 14:07

Witam Wszystkich Użytkowników na forum. Teraz kiedy mamy wczesną wiosnę, jest to ostatni dzwonek na zakup tańszych mebli ogrodowych, potem podczas pełni sezonu będzie zwyczajnie drożej.

Seqo.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Altanka czy ogrodowy domek? Liczba postów: 65 Grupa: Meble i dod... Zdecydowanie wybrałbym domki ogrodowe. Są bardziej funkcjonalne niż altanka – można w nich urządzić miejsce do wypoczynku, przechowywać narzędzia czy sprzęt ogr...
  • jakie meble Liczba postów: 187 Grupa: Meble i dod... Jeżeli chodzi o mnie, to przy realizacji zabudowy meblowej potrzebowałem solidnych elementów aluminiowych i trafiłem na ofertę firmy Cordia Plus - https://cordi...
  • Trampolina w ogrodzie Liczba postów: 63 Grupa: Meble i dod... Polecam tej marki - https://hop-sport.pl/trampoliny-ogrodowe Bardzo dobre połączenie ceny i jakości. Optymalnie z siatką wewnątrz i od razu większa średnica, ab...
  • Ogród - budowa altany(prośba o poradę) Liczba postów: 21 Grupa: Meble i dod... ja robiłem podobny daszek w zeszłym roku. belki najlepiej osadzić na regulowanych kotwach stalowych do betonu – drewno nie stoi wtedy bezpośrednio na podłożu i....
  • Produkty do ogrodu - gdzie? Liczba postów: 82 Grupa: Meble i dod... The Pluckers Menu with Prices lets you explore the latest menu items along with updated pricing for wings, burgers, pluckers menu with prices appetizers, salads...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 21375 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 293

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >
/* */